Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Ακόμα κάνει τούμπες ο Meeke

Ελλάδα 22:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ακόμα κάνει τούμπες ο Meeke

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Ακόμα κάνει τούμπες ο Meeke

ΑΓΩΝΕΣ

Άδοξο και επίπονο φινάλε είχαν οι προσπάθειες του Κρις Μικ στο τρίτο σκέλος του Ράλι Αυστραλίας. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο Βορειοιρλανδός που ειδικά για τον δέκατο αγώνα της σεζόν αντικαθιστά σε ρόλο εργοστασιακού οδηγού τον Ντάνι Σόρντο (επιλογή δικαιολογημένη μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στη Φινλανδία), μαχόταν για μία θέση στο βάθρο. Ωστόσο, στην ΕΔ 13, το δεύτερο δηλαδή πέρασμα από τη γρήγορη διαδρομή «Nambucca» των 49.9 χιλιομέτρων, ήρθε η καταστροφή.

«Έκανα λάθος, καθώς φρέναρα λίγο πιο αργά απ’ ότι έπρεπε. Το αυτοκίνητο έστριψε αλλά πήραμε τη στροφή πολύ ανοιχτά και αυτό μας έφερε εκτός δρόμου. Αναποδογυρίσαμε πολλές φορές. Είμαι απίστευτα απογοητευμένος, τόσο για εμένα όσο κυρίως για την ομάδα που με εμπιστεύτηκε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 34χρονος.

Advertisement
Advertisement

Οι μηχανικοί της Citroen κατάφεραν να επιδιορθώσουν τις ζημιές στο DS3 WRC και ο Μικ θα συνεχίσει στο τέταρτο και τελευταίο σκέλος του Ράλι Αυστραλίας, εκμεταλλευόμενος το σύστημα Rally2. Θα κουβαλάει 20 λεπτά ποινής για τις τέσσερις ειδικές που δεν τερμάτισε αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών εξακολουθεί να έχει ελπίδες για βαθμούς αφού θα βρεθεί στην 13η θέση.

Στο βίντεο που δημιούργησε η Citroen, μπορείτε να δείτε το ατύχημα του Μικ αλλά και να ακούσετε τις δηλώσεις του μετά από αυτό. Παράλληλα, περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα από τις μάχες των DS3 WRC στη χώρα των καγκουρό καθώς και δηλώσεις του έτερου εργοστασιακού οδηγού, Μίκο Χίρβονεν, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής.

Advertisement

Αναλυτικά όσα έγιναν την τρίτη ημέρα του Ράλι Αυστραλίας… εδώ.