Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κροατίας: Απόλυτο θρίλερ

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλλυ Κροατίας: Απόλυτο θρίλερ

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλλυ Κροατίας: Απόλυτο θρίλερ

ΑΓΩΝΕΣ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα του Ράλλυ Κροατίας με τους Νεβίλ και Έβανς να ολοκληρώνουν έχοντας σημειώσει τους ίδιους ακριβώς χρόνους! Τρίτο ο Οζιέ.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά ο Νεβίλ έδειχνε να έχει το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα. Ο Βέλγος της Hyundai κατάφερε να κερδίσει τις 4 από τις 5 πρώτες δοκιμασίες.

Ωστόσο η επαφή που είχε με βράχο στην 6η ειδική του κόστισε περί τα 10 δευτερόλεπτα. Το γεγονός αυτό έφρερε στην πρώτη θέση τον Έβανς ο οποίος κρατούσε επαφή με τον Νεβίλ από την αρχή του αγώνα. Στις δύο επόμενες ειδικές ο Τιερί με αντεπίθεση κατόρθωσε να κλείσει την διαφορά του από τον Ουαλλό της Toyota. Έτσι οι δύο οδηγοί έκλεισαν την ημέρα με τον ίδιο ακριβώς συνολικό χρόνο έπειτα από 120 χιλιόμετρα!

Τρίτος είναι ο Οζιέ, 6,6 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρωτοπόρους. Ο Γάλλος κάνει και εκείνος εξαίρετο αγώνα και είναι μέσα στο παιχνίδι της νίκης. Πιο πίσω οι Τάνακ και Φουρμό κλείνουν την πρώτη πεντάδα.

Advertisement
Advertisement

Λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών, αρκετοί οδηγοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με λάσπες που έφερναν άλλα αγωνιστικά στην ασφάλτινη διαδρομή. Ακόμη και υποψία χιονιού υπήρξε σήμερα, ενώ παρόμοιες αναμένονται οι συνθήκες και για αύριο.

Η δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Κροατίας περιλαμβάνει και εκείνη 8 ειδικές διαδρομές. Τα πληρώματα θα καλύψουν συνολικά 108,76 χιλιόμετρα με τον πρωτοπόρο στο τέλος τους -εφόσον τερματίσει και την Κυριακή- να εξασφαλίζει 18 βαθμούς.