Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμα τα πρώτα Rapid Spaceback

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμα τα πρώτα Rapid Spaceback

ΝΕΑ

Έτοιμα τα πρώτα Rapid Spaceback

ΝΕΑ

Τον Οκτώβριο θα αρχίσει η διάθεση του νέου μικρομεσαίου hatchback της Skoda στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα για το κοινό στη Φρανκφούρτη. Τα πρώτα Rapid Spaceback βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας, στις 19 Αυγούστου. Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, το νέο Skoda αναμένεται στην Ελλάδα πριν τα τέλη του έτους.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τη Fabia, ενώ στο ίδιο εργοστάσιο παράγονται επίσης τα Octavia, Octavia Combi και το Rapid sedan. Το Rapid Spaceback έχει μήκος 4,30 m, είναι δηλαδή κατά μόλις 1 cm πιο κοντό από το Audi A3 Sportback, προσφέρει όμως σημαντικά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (415 lt).

Όπως έχει πληροφορηθεί το NewsAuto.gr, στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει με πέντε κινητήρες, καθώς δεν θα εισαχθεί το αυτοκίνητο με το βασικός ατμοσφαιρικός 1.2 75 PS. Διαθέσιμοι θα είναι λοιπόν ο 1.2 TSI 85 PS, ο 1.2 TSI 105 PS, ο 1.4 TSI 122 PS και οι diesel 1.6 TDI 90 PS και 1.6 TDI 105 PS. Η έκδοση GreenLine με τον πρώτο από τους δύο TDI θα καταναλώνει 3,8 lt/100 km και θα εκπέμπει 99 g/km.[nggallery id=2837]