Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Nismo βάζει… χέρι και στο Note!

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Nismo βάζει… χέρι και στο Note!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Nismo βάζει… χέρι και στο Note!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το αγωνιστικό παρακλάδι της Nissan δεν αφήνει μοντέλο της γκάμας που να μην ασχοληθεί μαζί του. Μετά τα Juke, 370Z, GT-R και Micra, έρχεται η σειρά του μικρού πολυμορφικού Note να αποκαλύψει την άγρια πλευρά του εαυτού του. Και θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια τα Qashqai και Pulsar Nismo. Το Note Nismo θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην Ιαπωνία, ενώ στις αρχές του 2015 αναμένεται να φθάσει και στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου (άραγε και στην Ευρώπη;) θα λανσαριστεί σε δύο εκδόσεις: στη στάνταρ και στη Nismo S. Πέρα από τις αισθητικές επεμβάσεις, όπως το ευκρινές αεροδυναμικό πακέτο (σπόιλερ, αεροτομή, διαχύτη), το Note Nismo S θα φέρει επεμβάσεις στον κινητήρα ο οποίος – σε συνδυασμό με το 5άρι μηχανικό κιβώτιο – θα προσφέρει ικανοποιητική ροπή από τις χαμηλές στροφές. Οι μηχανικοί της Nismo εργάστηκαν και πάνω στο πλαίσιο ώστε να ενισχυθεί η ακαμψία του. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν πάντως γνωστές.

Τα sport καθίσματα θα είναι προαιρετικά στο Note Nismo και στάνταρ στο Note Nismo S. Επιπλέον, μπάκετ καθίσματα της Recaro θα βρίσκονται στη λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό του Note Nismo S.

Advertisement
Advertisement