Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στη Νέα Υόρκη το Pathfinder Hybrid

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Νέα Υόρκη το Pathfinder Hybrid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στη Νέα Υόρκη το Pathfinder Hybrid

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της Nissan αποκτά και υβριδική έκδοση, την οποία παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν από τις ΗΠΑ στα τέλη του καλοκαιριού, σε τιμές κατά σχεδόν 3.000 δολάρια πιο ακριβές από αυτές με τον V6 βενζίνης των 3,5 lt.

Advertisement
Advertisement

Στο Pathfinder Hybrid ο V6 αντικαθίσταται από έναν νέο κινητήρα 2.5 με κομπρέσορα και ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ 20 PS. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος ανέρχεται σε 250 PS, έναντι 265 PS της συμβατικής έκδοσης. Η Nissan υποστηρίζει ότι η κατανάλωση σε μεικτό κύκλο και με βάση τα αμερικάνικα πρότυπα είναι 9 lt/100 km και η αυτονομία πλησιάζει τα 850 km.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου φορτίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της πέδησης. Έχει μάλιστα τοποθετηθεί κάτω από την τρίτη σειρά καθισμάτων, αφήνοντας ανεπηρέαστο το μηχανισμό των συρόμενων καθισμάτων στη δεύτερη σειρά. Οπτικά, το υβριδικό SUV της Nissan ξεχωρίζει από τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED και το λογότυπο PureDrive σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.[nggallery id=2236]