Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η κορυφαία Camaro Z/28

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η κορυφαία Camaro Z/28

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η κορυφαία Camaro Z/28

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ανανεωμένη γκάμα της Camaro περιλαμβάνει και την έκδοση Z/28, με ξεκάθαρο προσανατολισμό τη χρήση στην πίστα. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης και θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ την άνοιξη του 2014. Το sport μοντέλο της Chevrolet με 2+2 θέσεις, δέχτηκε ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και στην περίπτωση της Ζ/28 εξοπλίζεται με αεροδυναμικό πακέτο για αυξημένη κάθετη δύναμη στις υψηλές ταχύτητες.

Advertisement
Advertisement

Γίνεται έτσι η πιο ικανή Camaro στην πίστα στην ιστορία του μοντέλου, καθώς είναι σημαντικά πιο γρήγορη ακόμη και από την υπερτροφοδοτούμενη και ισχυρότερη ZL1. Η Z/28 με τον ατμοσφαιρικό 7λιτρο κινητήρα των 507 PS προσφέρει υψηλότερα όρια πρόσφυσης, διαθέτει πιο δυνατά φρένα και χαμηλότερο βάρος. Διατίθεται μόνο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, που στέλνει τη ροπή στους πίσω τροχούς μέσω διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Χαρακτηριστικό της αποστολής της είναι το γεγονός ότι ο κλιματισμός διατίθεται μόνο ως στοιχείο του προαιρετικού εξοπλισμού.

Το όνομά της Z/28 δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην οικογένεια της Camaro, καθώς δημιουργήθηκε το 1967 για να συμμετέχει σε αγώνες αυτοκινήτου.[nggallery id=2230]