Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο C4 Picasso!

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο C4 Picasso!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο C4 Picasso!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εξασφαλίσαμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας γενιάς του Citroen C4 Picasso, πριν γίνουν οι ανακοινώσεις από τους Γάλλους. Οι σχεδιαστικές διαφορές από το πρωτότυπο Technospace της Γενεύης είναι ελάχιστες, τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NewsAuto.gr, το νέο C4 Picasso θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2013, με την επταθέσια έκδοση να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Advertisement
Advertisement

Οι διαστάσεις θα είναι λογικά ίδιες με αυτές του concept car (μήκος 4,43 m – πλάτος 1,83 m – ύψος 1,61 m), ενώ ο χώρος αποσκευών προσφέρει όγκο 537 lt. (έναντι 500 lt. του προηγούμενου Picasso). Ανάμεσα στις εκδόσεις θα υπάρχει και… πράσινη με εκπομπές ρύπων 98 g/km, προφανώς με κινητήρα diesel. Η γκάμα αναμένεται να περιλαμβάνει επίσης το γνωστό 1.6 turbo με τα 156 PS, ενώ ένα επίσης υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, χωρητικότητας 1,4 lt., θα αντικαταστήσει τον ατμοσφαιρικό 1.6.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, γιατί σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη Citroen.[nggallery id=2271]