Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Το επόμενο Renault Twingo

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Το επόμενο Renault Twingo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκλειστικό: Το επόμενο Renault Twingo

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάζει το NewsAuto.gr θα μας οδηγήσει – όπως όλα δείχνουν – στην επόμενη γενιά του Twingo. Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν το όνομά του (TwinRun), το μέγεθός του και η σχεδίασή του. Η μάσκα θυμίζει αρκετά το νέο Clio, με τα φώτα να έχουν σχεδόν τετράγωνο σχήμα. Εμφανείς είναι οι επιρροές και από το θρυλικό 5 Turbo.

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνισή του, με τα αγωνιστικά αυτοκόλλητα, φώτα και καθίσματα, αλλά και την τεράστια πίσω αεροτομή, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα από τα δύο concept που θα παρουσιάσει η Renault τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ.

Το νέο Twingo εξελίσσεται από κοινού με το επόμενο smart, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Daimler με τον Όμιλο Renault/Nissan.

Συμφωνα με τις πληροφορίες μας, η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον turbo, τρικύλινδρο των 0,9lt  με 90 PS, ενώ θα περιλαμβάνει και τον ατμοσφαιρικό 1,2 lt απόδοσης 75 PS, τον ολοκαίνουργιο turbo των 1.2lt απόδοσης 115 PS (στην έκδοση GT) αλλα και τον diesel των 1,5 lt απόδοσης 75 PS. Δεν ομως να δούμε και ένα νέο πετρελαιοκινητήρα, μικρότερου κιβισμού…

Advertisement
Advertisement

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 Ελληνικό αυτοκινητικό site, το NewsAuto.gr…

 

[nggallery id=2231]