Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Jeep Avenger οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Jeep Avenger οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

ΝΕΑ

Στο Jeep Avenger οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

ΝΕΑ

Στα σύγχρονα αυτοκίνητα οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που αναζητούν οι πελάτες και κάνουν τη διαφορά…

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Avenger είναι ένα νέο μοντέλο της αμερικάνικης φίρμας το οποίο τις επόμενες ημέρες θα κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες της μάρκας σε όλη την Ελλάδα.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο ως ηλεκτρικό, όμως πολύ σύντομα αναμένεται να εισαχθούν και δύο νέες εκδόσεις. Συγκεκριμένα μία ήπια υβριδική και μία plug-in hybrid, δηλαδή αυτή που για να κινηθεί συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα με την τελευταία να είναι και τετρακίνητη.

Κοιτάζοντας το Jeep avenger, από την πρώτη ματιά καταλαβαίνει ο καθένας πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό μοντέλο που έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία του. Κουβαλώντας τον τίτλο του Car Of The YEAR (COTY) και πριν καλά – καλά κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, μόνο τυχαία δεν θα είναι η παρουσία του στις παγκόσμιες αγορές.

Έχει τα πάντα

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και φυσικά με όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Να σημειώσουμε πως η ηλεκτρική εκδοχή του Avenger έχει αυτονομία που αγγίζει τα 400 χλμ., αποδίδει 156 ίππους και η ροπή φτάνει τα 256Nm. Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 μεταφράζεται σε 9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα.

Φουλ απο λεπτομέρειες…

Το Jeep Avenger και όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές εικόνες, έχει λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό. Από τα λογότυπα πάνω στη μάσκα, το σήμα ακόμα και στις ζάντες, το όνομα Jeep στα πλαϊνά της κεντρικής κονσόλας, μέχρι και ανάγλυφο συναντούμε, για να μην μπερδεύεται σε ποιο σημείο πρέπει να πατήσει ο ιδιοκτήτης για να ανοίξει της τάπα του… ρεύματος.

Advertisement

Ένα μοντέλο που ήδη έχει παραγγελίες, ανήκει στην κατηγορία των B-SUV και η τιμή του ξεκινά από τα 30.700 ευρώ (με την κρατική επιδότηση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτο teaser για το επερχόμενο supercar της Alfa Romeo
Φορτηγό πλοίο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα πήρε φωτιά
Το ανανεωμένο Range Rover Evoque στην Ελλάδα (+τιμές)

Advertisement