Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Ειδική έκδοση του GT-R με άρωμα γυναίκας

Ελλάδα 1:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan: Ειδική έκδοση του GT-R με άρωμα γυναίκας

ΝΕΑ

Nissan: Ειδική έκδοση του GT-R με άρωμα γυναίκας

ΝΕΑ

Η Naomi Osaka είναι η πρώτη τενίστρια από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου που κατάφερε να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam και η Nissan ετοίμασε για αυτή μια ειδική έκδοση του GT-R, στην οποία έχει βάλει και η ίδια η Osaka το χεράκι της! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Osaka που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε το περασμένο Σεπτέμβριο το US Open και έτσι έγινε η πρώτη τενίστρια από τη χώρα της που κερδίζει Grand Slam στα μονά, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ούτε Ιάπωνες τενίστες.

nissan-gt-r-naomi-osaka-3

Η Osaka αποτελεί πρέσβειρα της Nissan και η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία για να τιμήσει αυτή την επιτυχία της της αφιέρωσε μια ειδική έκδοση του GT-R. η οποία θα παραχθεί σε μόλις 50 αντίτυπα. Στην ανακοίνωσή της η Nissan δε αναφέρει μετατροπές στα μηχανικά μέρη του coupe της, με τις αλλαγές να περιορίζονται στα εξωτερικά χρώματα αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

nissan-gt-r-naomi-osaka-5

Οι συνδυασμοί αποτελούν επιλογή της Osaka, η οποία έχει στο γκαράζ της και ένα “εταιρικό” GT-R NISMO που έλαβε από τη Nissan ως δώρο. Για το αμάξωμα οι χρωματικές επιλογές είναι τρεις, λευκό, μαύρο και μωβ, ενώ στο εσωτερικό, η μαύρες επιφάνειες συνδυάζονται με το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το σαμπανιζέ δέρμα.

nissan-gt-r-naomi-osaka-4

Advertisement

Αν είστε φίλος του τένις και των ειδικών εκδόσεων του GT-R το μόνο κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως θα πρέπει να μένετε στην Ιαπωνία για να το κάνετε δικό σας, καθώς η Nissan δεν φαίνεται να έχει σχέδια για την εξαγωγή του σε άλλες χώρες.

nissan-gt-r-naomi-osaka-6

Advertisement