Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Larry King: Ο θαυμασμός του για τον Trump και η επίθεση στο SUV του

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Larry King: Ο θαυμασμός του για τον Trump και η επίθεση στο SUV του

ΝΕΑ

Larry King: Ο θαυμασμός του για τον Trump και η επίθεση στο SUV του

ΝΕΑ

Ο Larry King είχε καταγγείλει πως το SUV του στην Ουάσινγκτον την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου του 2017  μετά τη φαντασμαγορική εκδήλωση ορκωμοσίας του Donald Trump.

Advertisement
Advertisement

 

Ο δημοσιογράφος είχε πάει να καλύψει την εκδήλωση για τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργαζόταν. Όμως, δύο ώρες μετά την τελετή ορκωμοσίας, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι το αυτοκίνητό του μπήκε στο στόχαστρο σε μια πρωτοφανή έξαρση βίας στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

«Διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα του προσωπικού SUV μου…,” είχε έγραψε τότε ο King στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από αυτό το περιστατικό, ο εκκεντρικός δημοσιογράφος είχε εκφράσει θετικά σχόλια για την ιστορική ημέρα, αλλά και το νέο πλανητάρχη. «Τιμή μου να παραβρεθώ στην ανάληψη των νέων καθηκόντων αυτού του σπουδαίου Αμερικανού» είχε πει τότε…

Advertisement
Advertisement

Εμβληματικός τηλεοπτικός οικοδεσπότης,  σωστός θρύλος των τοκ σόου, από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο, ένας έξυπνος, εργασιομανής άντρας με τεράστια μνήμη, άφθονο χιούμορ, πληθωρικό στυλ και μπόλικο αυθορμητισμό, ο Λάρι Κινγκ «έφυγε» στα 87 του χρόνια.

Στην μακρόχρονη επαγγελματική του διαδρομή , κοντά 65 χρόνια, με τις τιράντες σε στυλ παλιού χρηματιστή της Wall Street,  τις ανασηκωμένες μανσέτες, τις φανταιζί γραβάτες και τα γυαλιά μυωπίας , που δε μείωναν στο ελάχιστο τη διορατικότητα του, έκανε την φιγούρα του διεθνώς δημοφιλή. Υπήρξε ο πρώτος σούπερ σταρ των Αμερικανών ραδιοτηλεοπτικών δικτύων  που εμφανίστηκε έξω από τα παραδοσιακά κανάλια  CBC, NBC, ABC .  Ήταν  ο  άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τη μετατροπή της τηλεόρασης  σε δημόσιο φόρουμ επικεντρωμένο στην ιδιωτική ζωή των διασημοτήτων που έκαναν παρέλαση στην εκπομπή του

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

 

Advertisement

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement

Βαριές ποινές για τους Τούρκους που φυγάδευσαν τον πρώην Πρόεδρο της Nissan

Ένα Toyota GR Yaris με 304 ίππους

Αγοράστε αυτοκίνητο με 0 ευρώ προκαταβολή

Advertisement