Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απολογήθηκε ο Verstappen

Ελλάδα 18:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απολογήθηκε ο Verstappen

FORMULA 1

Απολογήθηκε ο Verstappen

FORMULA 1

Μπορεί η υπέρ-αισιόδοξη προσπάθεια του Max Verstappen να κρατήσει την τέταρτη θέση στη δεύτερη στροφή του Grand Prix Ουγγαρίας ουσιαστικά να κατέστρεψε τον αγώνα της Red Bull Racing, ωστόσο φαίνεται πως το συμβάν έχει ξεχαστεί ήδη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βγαίνοντας από το μονοθέσιό του, ο Ολλανδός έσπευσε να ζητήσει συγνώμη τόσο από τον Daniel Ricciardo τον οποίο έθεσε εκτός μάχης στη μεταξύ τους σύγκρουση όσο και από την αυστριακή ομάδα που πήγε στη Βουδαπέστη με υψηλές προσδοκίες. Κι όπως αποδείχθηκε, είχε και πολλές ελπίδες για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αν οι ταύροι δεν έμπλεκαν τα κέρατά τους.

«Προφανώς δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο. Όλα ξεκίνησαν στη στροφή 1. Έκανα καλή εκκίνηση αλλά με στρίμωξε ο Bottas και έχασα πολλή ταχύτητα. Μονομαχούσαμε με τον Daniel για θέση στη στροφή 2, φρενάραμε λοιπόν πιο αργά από το προβλεπόμενο καθώς ‘βουτούσαμε’ στη στροφή. Μπλόκαραν οι τροχοί μου και δυστυχώς χτύπησα τον Daniel στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του μονοθεσίου, στο πλάι του. Προσπάθησα να το αποφύγω αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό. Ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω κάποιον, ειδικά τον teammate μου και ειδικά με τη σχέση που έχω με τον Daniel. Είναι πάντα πολύ καλός μαζί μου και διασκεδάζουμε. Του ζητώ συγνώμη όπως και στην ομάδα μου, καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πολλούς βαθμούς εδώ. Θα του μιλήσω κατ’ ιδίαν και θα λύσουμε το θέμα», είπε ο Verstappen μιλώντας στη μεικτή ζώνη του Χανγκαρόρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Δεν ήταν μόνο που ο Ricciardo έμεινε στο μηδέν. Κι ο ίδιος ο Ολλανδός θα μπορούσε να βρίσκεται στο βάθρο, αν δεν είχε λάβει την ποινή 10 δευτερολέπτων που του επέβαλλαν οι αγωνοδίκες καθώς κρίθηκε υπαίτιος της σύγκρουσης των δύο RB13.

verstappen-hun17-leads-riccia640

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com