Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Urus συναρπάζει τους Άγγλους

Ελλάδα 15:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Urus συναρπάζει τους Άγγλους

ΝΕΑ

Video: Η Urus συναρπάζει τους Άγγλους

ΝΕΑ

Η Lamborghini άργησε πολύ αλλά τελικά έκανε επιτέλους το μεγάλο βήμα εντάσσοντας ένα SUV στη γκάμα της. Και η υποδοχή την οποία έχει λάβει έως τώρα η εντυπωσιακή Urus, δικαιώνει τους Ιταλούς για την κίνηση αυτή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε δύο Urus, μία σε κίτρινο και μία σε μπλε χρώμα, στους δρόμους του Λονδίνου (δείτε περισσότερα πατώντας εδώ). Τώρα έχουμε και video παρουσίασης από την εκδήλωση στην οποία πρωταγωνίστησαν!

Στη σειρά παρουσιάσων του Goodwood Road & Racing που αποδεικνύεται ιδιαιτέρως δραστήριο στον κόσμο του YouTube, o David Green, μας παρουσιάζει την «Ιταλίδα» των 650 ίππων. Ο Βρετανός μας δείχνει κάθε οπτική γωνία του νέου τέκνου της Σαντ’ Άγκατα, αναλύοντας δυνατότητες και επιδόσεις. Στη συνέχεια, ξεναγούμαστε και στο εξίσου εντυπωσιακό εξωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθυντής έρευνας και εξέλιξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani, μιλά για το «μωρό» του τονίζοντας τις αρετές του και κυρίως τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και όσα κρύβει κάτω από το καπό. Εκεί όπου συναντάμε ένα θηριώδη V8 Twin Turbo χωρητικότητας 4 λίτρων.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τη Lamborghini Urus και μετά δείτε τη στο video που σας παραθέτουμε…