Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλήρωσε για να αγοράσει ανύπαρκτο αυτοκίνητο

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλήρωσε για να αγοράσει ανύπαρκτο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Πλήρωσε για να αγοράσει ανύπαρκτο αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός που κατατέθηκαν τα χρήματα δεν ανήκε στην εταιρεία, αλλά σε μία αλλοδαπή γυναίκα η οποία τον είχε ανοίξει με ψεύτικα στοιχεία!

Advertisement
Advertisement


Κάθε άλλο παρά ασφαλείς είναι οι συμφωνίες για την αγοραπωλησία οχημάτων μέσω διαδικτυακών αγγελιών, καθώς πολλές φορές κρύβονται πίσω τους απατεώνες. Θύμα μιας τέτοιας έπεσε ένας 41χρονος από το Τυμπάκι του Ηρακλείου.

Ο άτυχος άνδρας είδε σε ιστοσελίδα την αγγελία για την πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και ήρθε σε επαφή με τον φερόμενο ως πωλητή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Αφού συμφώνησαν στο τίμημα ύψους 2.400 ευρώ, πείστηκε να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας που του έδωσε ο «πωλητής» και ο οποίος υποτίθεται ότι ανήκε σε εταιρεία.

Όμως, περίμενε μάταια να του αποσταλεί το αυτοκίνητο κι έτσι κατάλαβε ότι τον είχαν εξαπατήσει και κατέφυγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός δεν ανήκε στην εταιρεία, αλλά σε μία αλλοδαπή γυναίκα η οποία τον είχε ανοίξει με ψεύτικα στοιχεία! Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθούν τα ίχνη τους.

Advertisement
Advertisement

Πηγή: www.protothema.gr