Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο μοναδική αισθητικά η νέα Mercedes G-Class

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο μοναδική αισθητικά η νέα Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Πιο μοναδική αισθητικά η νέα Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Καλά-καλά ακόμη δεν παρουσιάστηκε η καινούργια G-Class και η Mercedes αποκαλύπτει το νέο Night Package, που χαρίζει περισσότερη αισθητική μοναδικότητα στο κορυφαίο 4Χ4 της εταιρείας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο πακέτο αισθητικής αναβάθμισης της καινούργιας Mercedes G-Class περιλαμβάνει αρχικά 20 ιντσών πολυάκτινες ζάντες της AMG, σκουρόχρωμα φλας και πίσω φώτα, μια νέα μαύρη εμπρόσθια γρίλια, επίσης μαύρες επενδύσεις στα πλαϊνά και τους προφυλακτήρες, αλλά και μαύρο περίγραμμα για το καπάκι της ρεζέρβας.

Συνεχίζοντας με τις αισθητικές αλλαγές, το Night Package της G-Class διαθέτει επίσης μαύρα καπάκια πλαϊνών καθρεπτών, ίδιου χρώματος επενδύσεις στις εμπρόσθιες κολώνες, αλλά και φιμέ παράθυρα. Στα χρώματα του αμαξώματος, ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι το πακέτο αυτό δεν μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη βαφή.

Η Mercedes τονίζει ότι το νέο αυτό πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με οποιεσδήποτε επιλογές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, από τη μεγάλη λίστα στοιχείων που περιλαμβάνει ο εξοπλισμός της νέας G-Class. Τέλος, θυμίζουμε ότι το αυτοκίνητο διαθέτει για την κίνησή του έναν 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος συνδυάζεται με 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

G-Class Night 640