Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται το… καυτό Audi Q8;

Ελλάδα 23:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται το… καυτό Audi Q8;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται το… καυτό Audi Q8;

ΝΕΑ

Το Q8 θα είναι ένα από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Audi μέσα στο 2018.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο SUV αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Σανγκάη τον Ιούνιο. Θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Q7 αλλά θα έχει μια σαφώς πιο δυναμική αισθητική και ανάλογο χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΤΟ ΝΕΟ AUDI A4 ALLROAD – ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το σημαντικό είναι πως οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο δείχνουν ότι η τελική μορφή του Q8 θα είναι πολύ κοντά σε αυτή του πρωτότυπου που είχε παρουσιάσει το 2017 η Audi.

Advertisement
Advertisement

audi-q8-psrd-update-jan345654harpi640

Το εσωτερικό αναμένεται να συνδυάζει την πολυτέλεια με την τεχνολογία που έχουμε δει στα Α8, Α7 και Q7 ενώ ακόμα δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα που θα χρησιμοποιούνται αν και θεωρείται δεδομένο πως θα επιλεχθούν ανάμεσα από τις υπάρχουσες επιλογές της εταιρίας. Υπάρχει μάλιστα έντονη φημολογία πως αργότερα θα υπάρξει και μια τονισμένα σπορ έκδοση RS του Q8.

 

Advertisement

Το πρόγραμμα της Audi αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο το 2018 καθώς έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 20 παρουσιάσεις νέων μοντέλων μεταξύ των οποίων το νέο Α6, το E-Tron Quattro ηλεκτρικό SUV, το SQ2 και πιθανότατα τα νέα Α1 και Α3.