Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ηonda NSX των 620 ίππων στη SEMA

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ηonda NSX των 620 ίππων στη SEMA

ΝΕΑ

Το Ηonda NSX των 620 ίππων στη SEMA

ΝΕΑ

Στην έκθεση SEMA θα κάνει την εμφάνισή του ένα από τα ισχυρότερα Ηonda NSX. Εκτός από μηχανικές αλλαγές το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει ακόμη πιο επιθετική σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το εν λόγω Honda NSX είναι δημιούργημα της γνωστής αμερικάνικης εταιρείας βελτιώσεων ScienceOfSpeed και φέρει τον κωδικό «Dream Project». Στο πεδίο της εμφάνισης του μοντέλου έχουν τοποθετηθεί-μεταξύ άλλων- νέα σπόιλερς, αεροτομή στο πίσω μέρος και διαφορετικές ζάντες αλουμινίου. Μικρές αλλαγές έχουμε στην καμπίνα του αυτοκινήτου, όπου έχει τονιστεί περαιτέρω ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Σε μηχανικό επίπεδο τώρα, η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος έχει φτάσει στα 620 άλογα από 581 ίππους που έχει η εργοστασιακή έκδοση. Με βάση τα όσα ανακοινώνει η βελτιωτική φίρμα η αύξηση της ιπποδύναμης ήρθε μέσω αλλαγών στο σύστημα ψύξης και εξαγωγής των καυσαερίων.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, έχει τοποθετηθεί νέα σκληρότερη και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με την οποία χαμηλώνει το ύψος του αμαξώματος κατά 2,5 εκατοστά. Παράλληλα, το βελτιωμένο NSX εξοπλίζεται με νέα και ισχυρότερα φρένα της Brembo.

Τέλος, έμφαση έχει δοθεί στη μείωση του συνολικού βάρους, τομέας όπου πολλά τμήματα έχουν αντικατασταθεί με carbon.

Advertisement