Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Small RS Concept: Baby Type R!

Ελλάδα 5:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Small RS Concept: Baby Type R!

ΝΕΑ

Honda Small RS Concept: Baby Type R!

ΝΕΑ

Αναρωτηθήκατε ποτέ με τι μπορεί να έμοιαζε ένα baby Honda Civic Type R; E λοιπόν, δεν αναρωτιόμαστε πια γιατί η ιαπωνική μάρκα έχει αποκαλύψει ακριβώς αυτό που περιγράψαμε με τη μορφή του Small RS Concept, στο τρέχον Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ινδονησίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο τοπικός πρόεδρος της Honda Takehiro Watanabe λέει ότι το Small RS Concept είναι το ιδανικό όραμα της μάρκας για το πως πρέπει να είναι ένα μικρό σπορ hatchback και οπτικά, είναι δύσκολο όμως να αρνηθεί κανείς ότι αυτό έχει επιτευχθεί τελικά. Στο μπροστινό μέρος το αυτοκίνητο περιλαμβάνει ένα γυαλιστερό μαύρο περιτύλιγμα, οριζόντια φώτα ημέρας με LED και καπό με ενσωματωμένη μικρή εισαγωγή αέρα όπως ακριβώς και το σημερινό Civic Type R. Αλλού, το Small RS Concept περιλαμβάνει εκτεταμένες πλαϊνές ποδιές, επιθετικά νεύρα στα πλευρά και ένα ζευγάρι εξωτερικών αεροδυναμικών καθρεπτών.

Honda-Small-RS-Concept-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος έχει επίσης κάποιες ομοιότητες με το Type R. Για παράδειγμα, υπάρχει μια άσκοπα μεγάλη πίσω πτέρυγα, ένας επιθετικός διαχύτης και μοναδικές απολήξεις εξάτμισης. Ένα σύνολο από μαύρους τροχούς και ένα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το πρωτότυπο θα ξεχωρίζει. Η Honda προσφέρει σήμερα στην Ινδονησία εκδόσεις Jazz, Brio και Mobilio με την επωνυμία RS, αλλά δεν έχει ακόμη πει εάν το Small RS Concept θα αποκτήσει ή όχι μια έκδοση παραγωγής. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μας ενθουσιάζει για το τι άλλο θα μπορούσε να φέρει η αναγέννηση αυτοκινήτων επιδόσεων της Honda.