Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημη αποκάλυψη του SUV Nissan Navara (+vid)

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημη αποκάλυψη του SUV Nissan Navara (+vid)

ΝΕΑ

Επίσημη αποκάλυψη του SUV Nissan Navara (+vid)

ΝΕΑ

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Terra, του SUV που βασίζεται στο Navara.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το επταθέσιο SUV θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο τον προσεχή Απρίλιο. Η συγκεκριμένη επιλογή συνδέεται με το γεγονός πως το αυτοκίνητο θα διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κίνας. Τόσο ο εξωτερικός σχεδιασμός όσο και το σχεδόν πανομοιότυπο εσωτερικό φανερώνουν τους στενούς δεσμούς με το Navara.

2018-nissan-terra77654567654harpi530

To Terra θα είναι ένα από τα μοντέλα που θα βοηθήσουν την προσπάθεια της Nissan να ενισχύσει τις πωλήσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της. Στόχος είναι μέχρι το 2022 ένα στα έξι μοντέλα που πωλούνται να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και γι’αυτό το λόγο έχει επικεντρωθεί στις αγορές της Κίνας και της Ασίας όπου η ζήτηση τέτοιων αυτοκινήτων είναι αυξημένη.

Advertisement
Advertisement

Οι τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το Terra θα δοθούν στη δημοσιότητα τον Απρίλιο. Ωστόσο οι προδιαγραφές αναμένεται πως θα είναι αντίστοιχες με αυτές του Navara το οποίο έχει αποτελέσει τη βάση και για πολλές ακόμα προτάσεις συνεργαζόμενων με τη Nissan ομίλων όπως το Renault Alaskan και βέβαια η Mercedes-Benz X-Class.