Ποιού διάσημου κάηκαν ολα τα αυτοκίνητα; (video) | NewsAuto.gr
Men + Speed WebTv

Ποιού διάσημου κάηκαν ολα τα αυτοκίνητα; (video)

Είναι από τους διάσημους με τις καλύτερες συλλογές που αποτελούνται από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα. Δυστυχώς, η… περιουσία του γνωστού μποξέρ μειώθηκε κατά τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία κάηκαν ολοσχερώς κάπου στην έρημο Αριζόνα.


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Τα αυτοκίνητα μεταφέρονταν από το Λας Βέγκας στο Μαϊάμι, όταν κάτι πήγε στραβά λίγο έξω από το Φοίνιξ, στην Αριζόνα και… ολόκληρη η μονάδα τυλίχθηκε στις φλόγες. Δεν είναι ακόμη σαφές το πώς ξεκίνησε η φωτιά, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Τα πανάκριβα αυτοκίνητα ήταν μία Bentley, δύο Rolls-Royce και ένα Jeep.

Floyd Mayweather-a640

Floyd Mayweather-d640

Η συνολική αξία των χαμένων αυτοκινήτων δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά υπολογίζεται γύρω στο 1.2 εκατομμύρια δολάρια, δεδομένου ότι το Jeep αγοράστηκε περίπου στα 100,000 δολάρια, τα Rolls-Royce κοστίζουν περίπου 400,000 δολάρια το καθένα και η τιμή της Bentley φτάνει τα 300,000 δολάρια.

Floyd Mayweather-b640

Ο Obi Okeke, υπεύθυνος για τα αυτοκίνητα του Mayweather και ιδιοκτήτης της εταιρείας Fusion Luxury Motors, έχει επιβεβαιώσει στο site ΤΜΖ ότι όντως τα οχήματα μεταφέρονταν μέσω αυτού. Βέβαια, ούτε ο ίδιος ούτε ο Mayweather έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.

Δείτε παρακάτω το βίντεο την ώρα που παίρνει φωτιά το φορτηγό με τα αυτοκίνητα…

Πηγή: TMZ Sports.com

Log In or Create an account