Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο Bentley ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα σε 10 ημέρες!

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο Bentley ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα σε 10 ημέρες!

ΝΕΑ

Δύο Bentley ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα σε 10 ημέρες!

ΝΕΑ

Η βρετανική μάρκα έχει ήδη διαθέσει σε ελάχιστες ημέρες δύο αυτοκίνητα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ…

Advertisement
Advertisement

Ο Απρίλιος ξεκίνησε πολύ καλά για την αγορά του αυτοκινήτου, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αγορά καινούργιων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τα στοιχεία (ανεπίσημα) που έχει στη διάθεσή του το Newsauto, από την 1η Απριλίου έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου ταξινομήθηκαν 3.606 αυτοκίνητα.

Το νούμερο είναι μεγάλο και συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η ποσοστιαία άνοδος αγγίζει το 87%. Σε γενικές γραμμές για τον τρέχοντα μήνα, οι προβλέψεις είναι καλές και απλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Απριλίου για να δούμε που θα… κάτσει η μπίλια.

Οι μάρκες που πρωταγωνιστούν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι οι, Toyota, Hyundai, Suzuki, Peugeot, Skoda, Fiat, VW, Mercedes, Audi και KIA. Οι παραπάνω βρίσκονται στο TOP10 της σχετικής λίστας, από τις συνολικά 37 μάρκες που έχουν διαθέσει αυτοκίνητα έως και τα 11 Απριλίου.

Ποια μοντέλα ταξινόμησε η Bentley;

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο και μεταξύ άλλων ξεχωρίζει η μάρκα Bentley, που είναι γνωστό ότι διαθέτει μοντέλα που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και απευθύνονται σε ένα πολύ ιδιαίτερο και άκρως απαιτητικό κοινό. Η βρετανική μάρκα, έχει καταφέρει σε μόλις 11 ημέρες να ταξινομήσει δύο αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου ταξινόμησε μία Bentayga V8 με κινητήρα 4.0 λίτρων. Πρόκειται για ένα πολυτελές όχημα ελευθέρου χρόνου που είναι άκρως επιβλητικό. Η συνέχεια ήρθε στις 11 του ίδιου μήνα, όπου ταξινομήθηκε μία Flying Spur S Hybrid. Η εν λόγω εφοδιάζεται με σύστημα Plug-in hybrid, που συνδυάζει θερμικό κινητήρα με χωρητικότητα 3.0 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα,

Και τα δύο αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν στην Αττική.