Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

H Μολδαβή με την πιο… λαμπερή Lamborghini (vid)

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Μολδαβή με την πιο… λαμπερή Lamborghini (vid)

Men + Speed

H Μολδαβή με την πιο… λαμπερή Lamborghini (vid)

Men + Speed

Μία Lamborghini Huracan είναι από μόνη της εντυπωσιακή, πόσο δε όταν είναι βαμμένη σε κόκκινο έντονο χρώμα και μάλιστα γεμάτη με Swarovski. Δεν γίνεται να μην σου τραβήξει το βλέμμα ένα τέτοιο supercar. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Mία Lamborghini Huracan βρέθηκε στους δρόμους του Λονδίνου και κατάφερε να μαζέψει όλα τα μάτια των περαστικών πάνω της. Και πώς να μην την δεις άλλωστε, με τόσο που λαμπιρίζει. Έχει πάνω της 1.3 εκατομμύρια Swarovski. Ενώ το πρόγραμμα Ad Personam της Lamborghini προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για να μεταμορφώσεις το αυτοκίνητό σου όπως θες, το έργο αυτό είναι έργο της Vinceri, μιας εταιρίας προσαρμογής κρυστάλλου, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η συγκεκριμένη Lamborghini Huracan Vinceri Edition ανήκει στην Daria Radionova, η οποία ζει στο Λονδίνο και όπως όλοι καταλάβαμε λατρεύει τα Swarovski. Κατάγεται από τη Μολδαβία, είναι 24 χρονών και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Daria Radionova-lamborfhini-crystals-a640
Daria Radionova-640

Advertisement
Advertisement

Πατήστε play και δείτε το “λαμπερό” αυτοκίνητο…

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να καλύψει το εξωτερικό του αυτοκινήτου της με κρυστάλλους. Το πρώτο της αυτοκίνητο ήταν μία Mercedes CLS350 τελευταίας γενιάς, η οποία είχε καλυφθεί με περίπου ένα εκατομμύριο κρυστάλλους και αργότερα πωλήθηκε στο eBay για 210.000$. Το επόμενο της αυτοκίνητο, μία Bentley Continental GT της ήταν εν μέρει τυλιγμένη με βελούδο και από πάνω είχε κρύσταλλα Swarovski.