Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Στο νοσοκομείο ο Jeremy Clarkson…

Ελλάδα 23:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο νοσοκομείο ο Jeremy Clarkson…

Men + Speed

Στο νοσοκομείο ο Jeremy Clarkson…

Men + Speed

Ο οικοδεσπότης του The Grand Tour, Jeremy Clarkson, πρόσφατα αποκάλυψε στην τελευταία στήλη του στην εφημερίδα Sunday Times πόσο άρρωστος ήταν πραγματικά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

O αγώνας του Clarkson με την πνευμονία ήταν πολύ πιο σοβαρός από όσο περιμέναμε. Όλα ξεκίνησαν όταν πέρασε τρεις νύχτες “σπασμών” στο κρεβάτι και μετά πήγε στο νοσοκομείο. Έπειτα υποβλήθηκε σε διάφορες εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν άσχημα. «Το CRP ενός υγιούς ατόμου πρέπει να είναι πέντε», του είπε ο γιατρός του και συνέχισε: «Το δικό σου είναι 337».

Ο Clarkson είπε: «Δεν ήξερα τι ακριβώς είναι, αλλά 337 ακουγόταν πολύ». Τότε ο γιατρός του απάντησε: «Αν δεν κάνετε ό,τι σας πω θα πεθάνετε» κι ο παρουσιαστής απάντησε πως αυτό το έχει καταλάβει. Ευτυχώς, όλα πλέον είναι πολύ καλύτερα και γλίτωσε τα χειρότερα.

Και ο ίδιος μπορεί να αυτοσαρκάζει την κατάστασή του -όπως κάνει πάντα άλλωστε- όμως Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αφού αν καθυστερούσε λίγες ημέρες ακόμα την αγωγή, μπορεί να μην ήταν στη ζωή σήμερα. Δραματικό αλλά παράλληλα και ενα σοβαρό μήνυμα για πολλούς που δεν επισκέπτονται εγκαίρως τους γιατρούς, όπως έκανε ο Jeremy.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, όλα δείχνουν πως ο 57χρονος παρουσιαστής και αυτοκινητικός συντάκτης, πάει καλύτερα. Δήλωσε ότι ευχαριστεί πολύ όλους για τις ευχές τους και ότι τον ενοχλεί πολύ που θα πρέπει να μείνει για ένα χρονικό διάστημα εκτός δουλειάς, καθώς έχει να πάρει ρεπό από το 1978.