Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τζέρεμι Κλάρκσον: Ο πραγματικός λόγος που διακόπηκε το Grand Tour

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τζέρεμι Κλάρκσον: Ο πραγματικός λόγος που διακόπηκε το Grand Tour

ΝΕΑ

Τζέρεμι Κλάρκσον: Ο πραγματικός λόγος που διακόπηκε το Grand Tour

ΝΕΑ

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η δημοφιλέστατη σειρά αυτοκινήτου δε θα συνεχιστεί.

Advertisement
Advertisement

Μετά το καλοκαίρι του 2023 η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά αυτοκινήτου Grand Tour δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Οι Τζέρεμι Κλάρκσον, Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ παρά την τεράστια επιτυχία που συνέχισε να έχει το σόου και στην Amazon εποχή (μετά τη φυγή από το BBC), δε θα τους δούμε να κάνουν τα… δικά τους το 2024.

Η παραφιλολογία που ακολούθησε της ανακοίνωσης ήταν τεράστια και στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ένα σωρό σενάρια για το τι κρύβεται πίσω από αυτήν την απόφαση. Οι πραγματικοί λόγοι ωστόσο είναι πολύ πιο απλοί από ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι και ο Τζέρεμι Κλάρκσον σε μια συνέντευξή του στους The Times, ξεκαθάρισε το τοπίο.

Advertisement
Advertisement

Ο Κλάρκσον σχολίασε στις δηλώσεις του ότι έχει επέλθει τεράστια σωματική κόπωση και πλέον δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το εξαντλητικό πρόγραμμα γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, ο Βρετανός παρουσιαστής τόνισε: «είναι δύσκολο σωματικά, ιδιαίτερα όταν είσαι απροπόνητος, χοντρός και γέρος όπως εγώ!».

Εκτός όμως από τη σωματική κόπωση ο Κλάρκσον τόνισε ότι πλέον έχει χαθεί και η μαγεία του αυτοκινήτου στην τηλεόραση. Ιδιαίτερα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει χαθεί το ενδιαφέρον του καθώς θεωρεί ότι είναι σαν να οδηγείς έναν φούρνο μικροκυμάτων ή έναν καταψύκτη. «Ο Τζέιμς Μέι πιστεύει ότι έχει ενδιαφέρον αυτή η περίοδος για τον τρόπο μετακίνησης. Εγώ δεν το βρίσκω ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει λάμψη και ενθουσιασμός. Νομίζω ότι ταιριάζει περισσότερο στα μέσα που ασχολούνται με την αρθρογραφία», σχολίασε ο ίδιος.

Advertisement

Πάντως, ο Βρετανός δεν έχει παράπονο από την πορεία του στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, σε μια στήλη του πάλι στους The Times είχε γράψει: «Έχουμε κάνει ότι μπορεί να κάνει κανείς με αυτοκίνητο. Όταν είχαμε συναντήσεις για το επόμενο σχέδιο, όλοι σήκωναν τα χέρια τους στον αέρα με ενθουσιασμό».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κόσμος γίνεται μικρός με την Ducati Multistrada V4 S Grand Tour (+video)
Φουντώνει η κόντρα μεταξύ Amazon Alexa και Google
Η Amazon «κόβει» τον Jeremy Clarckson και υπάρχει λόγος…