Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Έτοιμη για τον γύρο του κόσμου η Ducati Multistrada Grand Tour (+video)

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη για τον γύρο του κόσμου η Ducati Multistrada Grand Tour (+video)

NEWSMOTO

Έτοιμη για τον γύρο του κόσμου η Ducati Multistrada Grand Tour (+video)

NEWSMOTO

Η Ducati Multistrada V4 S Grand Tour τα έχει όλα για να απολαύσεις ένα ξέγνοιαστο και άνετο – μεγάλο – ταξίδι.

Advertisement
Advertisement

Η Ducati για το 2024 επέκτεινε την γκάμα των Multistrada παρουσιάζοντας την έκδοση Grand Tour. Πρόκειται για την πληρέστερα εξοπλισμένη Multistrada που φτιάχτηκε ποτέ και έχει στόχο του να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις ταξιδιωτικές του ικανότητες προσφέροντας άνεση και ασφάλεια σε κορυφαίο επίπεδο.

Ξεκινώντας από τα συστήματα ασφάλειας, η νέα Multistrada V4 S Grand Tour είναι εξοπλισμένη με σύστημα ραντάρ που περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control και Blind Spot Detection. Επιπλέον, ο αναβάτης μπορεί να ελέγχει την πίεση των ελαστικών μέσω της οθόνης χάρη στο σύστημα TPMS.

Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε επίσης βαλίτσες πλαϊνές με συνολική χωρητικότητα 60 λίτρων βαμμένες στο χρώμα της μοτοσικλέτας, κεντρικό σταντ, έξτρα LED προβολείς και σύστημα εκκίνησης και ανεφοδιασμού χωρίς κλειδί. Τα θερμαινόμενα grip και η θερμαινόμενη σέλα συμπληρώνουν το παζλ της άνεσης.

Advertisement
Advertisement

Στην έκδοση Grand Tour περιλαμβάνεται το σύστημα Minimum Preload το οποίο χαμηλώνει τη μοτοσικλέτα σε χαμηλές ταχύτητες για διευκόλυνση στις μανούβρες, όπως και το σύστημα Easy Lift. Τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης είναι υπερπλήρη και πλήρως ρυθμιζόμενα, ενώ οι αναρτήσεις είναι ηλεκτρονικές της Marzocchi με ενεργητική λειτουργία για αυτόματη προσαρμογή σε όλες τις συνθήκες.

Advertisement

Όσο για την συνδεσιμότητα η έκδοση Grand Tour τα έχει όλα με κορυφαίο το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης μέσω του Ducati Connect App και της οθόνης TFT 6,5 ιντσών. Στο κομμάτι του κινητήρα και στο κομμάτι των επιδόσεων δεν έχουμε αλλαγές με την απόδοση του V4 κινητήρα των 1.158 κ.εκ. να είναι στους 170 ίππους.

Advertisement

Η νέα Ducati Multistrada V4 S Grand Tour είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν αποκλειστικό χρωματισμό που συνδυάζει το μαύρο, το γκρι και το κόκκινο. Όσο για την τιμή της, αυτή ξεκινάει από τις 30.000 ευρώ.

Δείτε την παρουσίαση της Multistrada V4 S Grand Tour.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια Ducati Streetfighter V4 φοράει τα «ρούχα» της Supreme
Στην πίστα για δοκιμές η πρωτότυπη Ducati Desmo 450 MX (+video)
Συλλεκτικά ευρώ αφιερωμένα στην Ducati