Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει διετές συμβόλαιο ο Bottas

Ελλάδα 4:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει διετές συμβόλαιο ο Bottas

FORMULA 1

Θέλει διετές συμβόλαιο ο Bottas

FORMULA 1

To δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση της Mercedes AMG πέρασε ο Valtteri Bottas, ενόψει των επικείμενων διαπραγματεύσεων για πιθανή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός πήρε στο τέλος του 2016 μεταγραφή για τη γερμανική ομάδα, με την οποία πήρε 3 νίκες στην παρθενική του σεζόν στα ασημί. Με τις εμφανίσεις του «κέρδισε» μονοετή επέκταση του συμβολαίου του αλλά τώρα, θέλει κάτι περισσότερο.

«Θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα αυτή, ελπίζω για πολύ καιρό. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αν συνεχίσω να αποδίδω όπως αποδίδω έως τώρα φέτος, λογικά αυτό θα συμβεί. Πάντα είχα μονοετή συμβόλαια άρα είναι λογικό να θέλω να ξέρω τι θα κάνω τουλάχιστον για την επόμενη διετία», είπε ο Bottas στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Ο 28χρονος δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας τρεις δεύτερες θέσεις σε Μπαχρέιν, Κίνα και Ισπανία.

Ο Bottas μίλησε και για τον teammate του, Lewis Hamilton, με τον οποίο διατηρεί αρμονική σχέση: «Η συνεργασία μας ξεκίνησε καλά και όσο γνωριζόμαστε καλύτερα, βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και η σχέση μας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και είμαστε καλοί teammates. Θέλουμε μέσω της συνεργασίας μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».