Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Rosberg: «Δεν βελτιώθηκε ο Hamilton»

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rosberg: «Δεν βελτιώθηκε ο Hamilton»

FORMULA 1

Rosberg: «Δεν βελτιώθηκε ο Hamilton»

FORMULA 1

Μπορεί στο δρόμο προς την κατάκτηση του φετινού παγκόσμιου τίτλου ο Lewis Hamilton να διατυμπάνιζε πόσο βελτιωμένος είναι φέτος, ωστόσο ο άνθρωπος που τον κέρδισε πέρυσι, ο Nico Rosberg, έχει διαφορετική άποψη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Ξέρω το επίπεδο της οδήγησής του πέρυσι, νομίζω πως μάλλον μπορώ να το κρίνω καλύτερα από καθένα. Άρα δεν θα έλεγα πως βελτιώθηκε φέτος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε καλές και κακές στιγμές, όπως και πέρυσι. Ο Sebastian Vettel προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αλλά η διαφορά φέτος, σε αντίθεση με το 2016, είναι πως ο Lewis πήρε σχεδόν όλες τις νίκες της Mercedes», είπε ο 32χρονος σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine.

Στη συνέχεια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 του 2016, άφησε άλλη μία μπηχτή, αυτή τη φορά για τις ικανότητες του διαδόχου του στην ομάδα της Mercedes, Valtteri Bottas.

Advertisement
Advertisement

«Πέρυσι οδηγήσαμε σε τόσο υψηλό επίπεδο όλη τη σεζόν, που ήταν πολύ δύσκολο για τον Valtteri να προσπαθήσει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά ο Rosberg.