Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέο look για τη Scuderia Toro Rosso

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο look για τη Scuderia Toro Rosso

FORMULA 1

Νέο look για τη Scuderia Toro Rosso

FORMULA 1

Η Scuderia Toro Rosso επέλεξε την τελευταία ημέρα των αποκαλύψεων, για να μας δείξει το δικό της μονοθέσιο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017. Το όνομά της είναι STR12 και φέτος φέρει υβριδική μηχανή της Renault.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Η αποκάλυψή της έγινε στο Pit lane της πίστας της Βαρκελώνης, εκεί όπου από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως Πέμπτη 2 Μαρτίου θα διεξαχθεί το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης ενόψει της νέας σεζόν.

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν οι δύο οδηγοί της Toro Rosso, Daniil Kvyat και Carlos Sainz, με το ιταλικό μονοθέσιο να εντυπωσιάζει εκτός από το σχεδιασμό του, για τα νέα του χρώματα που αποτελούν σύνδεση με τη Simply Cola της Red Bull.

Advertisement
Advertisement

«Το 2017 θα είναι μία συναρπαστική και απρόβλεπτη σεζόν, καθώς από πλευράς τεχνικών κανονισμών έχουμε τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουμε δει εδώ και δεκαετίες. Όλοι στην ομάδα δούλεψαν σκληρά ώστε να εξασφαλίσουν πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος. Το σασί μας θα κινείται χάρη στην ίσως πιο ανταγωνιστική υβριδική μηχανή που έχουμε χρησιμοποιήσει στην εποχή των υβριδικών τούρμπο. Ο Daniil Kvyat ξεκινάει την τέταρτη σεζόν του ως οδηγός της F1 ενώ ο Carlos Sainz θα είναι στην τρίτη του σεζόν για εμάς. Πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο δίδυμο, που προετοιμάστηκε πολύ σκληρά αυτό το χειμώνα για να είναι έτοιμο για τις επιπλέον σωματικές απαιτήσεις που έχει η οδήγηση των νέων και ταχύτερων μονοθεσίων. Η ομάδα μηχανικών που θα ταξιδεύει στις πίστες είναι επίσης πολύ καλά προετοιμασμένη και γενικά, έχουμε σταθερότητα αλλά και ικανότητα ώστε να ανταπεξέλθουμε στο ρυθμό εξέλιξης του μονοθεσίου που θα είναι μεγαλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια. Τέλος έχουμε την πρώτη μεγάλη αλλαγή εικόνας της ομάδας στα δώδεκα χρόνια μας στην F1», είπε ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost.

Πρώτος στις δοκιμές της πρωτεύουσας της Καταλονίας θα οδηγήσει ο Sainz.

sainz-kvyat2017-a640