Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κόμπακτ crossover ετοιμάζει η Toyota

Ελλάδα 17:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κόμπακτ crossover ετοιμάζει η Toyota

ΝΕΑ

Κόμπακτ crossover ετοιμάζει η Toyota

ΝΕΑ

Στις επόμενες μέρες αναμένεται δοθούν στην δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες από το πρωτότυπο κόμπακτ crossover CH-R της Toyota.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Αυτή είναι η πρώτη teaser φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η Toyota για να προλογίσει τo ντεμπούτο του C-HR Concept στο σαλόνι του Παρισιού. Πρόκειται για ένα crossover πρωτότυπο μοντέλο συμπαγών διαστάσεων, που προφανώς σχετίζεται με το πρωτότυπο Auris Cross που συνελήφθη με αρκετό καμουφλάζ -στις αρχές του χρόνου- να δοκιμάζεται στους δρόμους της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την σύντομη ανακοίνωση της εταιρίας, το C-HR εκφράζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota για τα επόμενα χρόνια, ενώ θα υπάρξει και υβριδική έκδοση. Μάλιστα, γίνεται σαφές πως πρόκειται για ένα C-crossover μοντέλο που προφανώς θα τοποθετηθεί αρκετά χαμηλότερα από το RAV4.

Advertisement
Advertisement

Θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις στοχεύοντας σε αντίστοιχου τύπου μοντέλα, από τα μικρότερα Renault Captur και Peugeot 2008 έως τα μεγαλύτερα Honda HR-V και Skoda Yeti. Εντύπωση, πάντως, προκαλούν από το πλάι τα μεγάλα προεξέχων πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες η έκδοση παραγωγής αναμένεται έως το 2017.