Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η ανανεωμένη E-Class

Ελλάδα 11:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η ανανεωμένη E-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η ανανεωμένη E-Class

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το πολυτελές μεγάλο οικογενειακό μοντέλο της Mercedes θα παρουσιαστεί σύντομα, καθώς διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και το NewsAuto.gr σας τις παρουσιάζει. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τον Οκτώβριο, επανασχεδιάστηκε σχεδόν ολόκληρο το εμπρός μέρος της E-Class, με κυριότερη αλλαγή τα φωτιστικά σώματα που δε χωρίζονται πλέον σε δύο τμήματα.

Advertisement
Advertisement

Στην «ουρά» έχουν αλλάξει τα κρύσταλλα των φώτων. Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, αφορώντας το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις. Παράλληλα αναμένεται να αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός ασφαλείας και άνεσης του εκπροσώπου της Mercedes στη μεγάλη κατηγορία. Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να ενισχυθεί με νέα σύνολα, πιο οικονομικά και πιο φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις.

Με δεδομένη τη χρονική στιγμή της αποκάλυψης του μοντέλου, λογικά θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ. Οι πωλήσεις αναμένεται να αρχίσουν την άνοιξη του 2013, ενώ στο δεύτερο μισό του έτους θα λανσαριστεί και η ανανεωμένη E63 AMG, με κίνηση σε όλους τους τροχούς και ισχύ που θα πλησιάζει τα 560 PS.[nggallery id=1218]