Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε τελικά και BMW X2 M!

Ελλάδα 5:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε τελικά και BMW X2 M!

ΝΕΑ

Θα δούμε τελικά και BMW X2 M!

ΝΕΑ

Τώρα που η BMW έχει αποβάλλει το ψηφιακό καμουφλάζ από το κορμί της X2, δείχνοντας το αυτοκίνητο παραγωγής σε τρεις διαφορετικές real εκδόσεις, το μόνο που έλλειπε μέχρι τώρα για τους λάτρεις της οδήγησης, είναι ένα πλήρες μοντέλο M. Ο X-Tomi Design γνωρίζει καλύτερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μία από τις εκδόσεις που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης της X2 ήταν το M Sport, με στοιχεία σχεδιασμού Dark Shadow, 20 ιντσών τροχούς όπως επίσης και πλευρικές ποδιές βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος.

Δεν χρειάζεται να περάσετε πολύ ώρα κοντά της για να φανταστείτε πως μπορεί να μοιάζει με μια X2 M, όπως παρουσιάστηκε εδώ από τον οίκο X-Tomi Design. Το μόνο που έκανε ουσιαστικά ήταν να προσθέσει έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα, ένα σήμα M για τη μάσκα, τη μαύρη οροφή και τους τροχούς, ενώ μείωσε το ύψος της διαδρομής της ανάρτησης, άρα και το συνολικό ύψος.

Advertisement
Advertisement

Η BMW δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ένα μοντέλο ναυαρχίδα με τα χαρακτηριστικά M για τη σειρά X2, στην περίπτωση όμως που γίνει πράξη, θα ήταν κάτι που σίγουρα θα πρέπει να ανησυχεί την Mercedes-AMG GLA 45. Για τεχνικούς και άλλους λόγους, η BMW δεν θα χρησιμοποιούσε τον straight six κινητήρα από τη M2 Coupe, πιθανότατα θα επέλεγε ένα προικισμένο τετρακύλινδρο σύνολο.

Όσο για την εμφάνιση, καλά, αυτό αφορά τελικά εσάς να αποφασίσετε. Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι η X2 φαίνεται ήδη αρκετά σπορ, ταιριάζοντας κατάλληλα με τους ογκώδεις προφυλακτήρες και τους μεγαλύτερους τροχούς, όλα αυτά συνηγορούν προς την ορθή κατεύθυνση.