Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μεγάλο υβριδικό SUV της Volkswagen

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μεγάλο υβριδικό SUV της Volkswagen

ΝΕΑ

Το μεγάλο υβριδικό SUV της Volkswagen

ΝΕΑ

Την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, θα χρησιμοποιήσει ως πλατφόρμα η Volkswagen για να παρουσιάσει την πρωτότυπη μορφή του μεγάλου της SUV. Η μάρκα από το Βόλφσμπουργκ έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου και μία σειρά από στοιχεία για το υβριδικό του σύστημα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Δεν αποκαλύφθηκε το όνομα ή οι διαστάσεις του, απλά ότι πρόκειται για ένα μεγάλο SUV. Η πρώτη εικόνα αποκαλύπτει το εμπρός μέρος του SUV, με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED να ενώνονται αρμονικά με τη λεπτή μάσκα, ενώ η δεύτερη τα ιδιαίτερα πίσω φώτα. Η Volkswagen προαναγγέλλει ένα άνετο, λειτουργικό και πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό. Οι ενδείξεις τόσο του πίνακα οργάνων όσο και του συστήματος πολυμέσων θα απεικονίζονται σε γυάλινη επιφάνεια, προσφέροντας νέες δυνατότητες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το υβριδικό σύστημα του πρωτότυπου SUV φθάνει σε συνδυαστική ισχύ τα 381 PS και σε ροπή τα 71,4 kgm. Η αυτονομία με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας ανέρχεται σε 50 km, ενώ η κατανάλωση σε μεικτό κύκλο είναι 3 lt/100 km. Σύμφωνα πάντα με το δελτίου Τύπου του κατασκευαστή, η επιτάχυνση 0-100 km/h διαρκεί 6 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 224 km/h.

Advertisement
Advertisement