Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW Σειρά 8 Cabrio: Αποκάλυψη στο σαλόνι του LA

Ελλάδα 6:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW Σειρά 8 Cabrio: Αποκάλυψη στο σαλόνι του LA

ΝΕΑ

BMW Σειρά 8 Cabrio: Αποκάλυψη στο σαλόνι του LA

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι είδαμε την cabrio έκδοση της BMW Σειρά 8 επίσημα σε δοκιμές στο Las Vegas, των Η.Π.Α. Έπειτα και από τις δοκιμές με λιγότερο καμουφλάζ στο Nurburgring ήρθαν και οι πρώτες πληροφορίες που κάνουν λόγο για την επικείμενη παρουσίαση του νέου μοντέλου των Βαυαρών. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου για την cabrio έκδοση της Σειρά 8 μας έρχονται από τις Η.Π.Α. και αναφέρουν πως η επίσημη αποκάλυψη του νέου τους μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι του Los Angeles τον ερχόμενο μήνα. Οι πληροφορίες λογικά δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα cnet.com προέρχονται από επίσημα χείλη των ανθρώπων της BMW.

Ούτε το καμουφλάζ δείχνει να… διαψεύδει τα λεγόμενά τους αφού όσο περνάει ο καιρός παρουσιάζεται όλο και λιγότερο πάνω στο εντυπωσιακό cabrio αμάξωμα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτή τη δεύτερη φωτογραφία από τις δοκιμές της BMW στην “Πράσινη Κόλαση” του Nurburgring.

bmw-8-series-cabrio-1000

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες δεν σταματούν εδώ για τα κορυφαία μοντέλα της BMW. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η τετράπορτη Gran Coupe θα είναι διαθέσιμη προς πώληση κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2019, ενώ αυτό το διάστημα αναμένεται να παρουσιαστούν και οι εκδόσεις Μ.