Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο VW CC

Ελλάδα 23:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το νέο VW CC

ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το νέο VW CC

ΝΕΑ

Στη διάθεση του αγοραστικού κοινού της χώρας μας είναι πλέον το νέο Volkswagen CC. Το μοντέλο που πριν από μία τετραετία δημιούργησε μία ξεχωριστή υποκατηγορία στην αγορά, αυτή των 4θυρων coupe, ανανεώνεται. Έχει ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος, ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της γερμανικής μάρκας, διατηρεί την εξαιρετική ποιότητα στο εσωτερικό και προσφέρει μία σειρά από τεχνολογικές λύσεις που σηματοδοτούν και την αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του.

Advertisement
Advertisement

Ο τομέας που υπάρχει μεγάλη βελτίωση αφορά στη μείωση του θορύβου στο εσωτερικό, που επιτεύχθηκε χάρη στην προσθήκη υλικών απορρόφησης του ήχου στο εμπρός, το πλαϊνό αλλά και το πίσω μέρος του αμαξώματος, κάτω από το αμάξωμα αλλά και τους θόλους των τροχών. Έχουν προστεθεί μονωτικά υλικά στο ταμπλό και το παρμπρίζ αλλά και νέες βάσεις στήριξης του κιβωτίου ταχυτήτων.

Πέραν της ποιότητας, υπάρχει βελτίωση και στις παροχές με τη βασική έκδοση του CC αφού αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στον στάνταρ εξοπλισμό: προβολείς Bi-Xenon, πίσω φώτα LED, νέο σύστημα διζωνικού κλιματισμού και σύστημα ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού.

Το νέο cc είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικούς κινητήρες και τρεις διαφορετικές επιλογές σε ότι αφορά στα κιβώτια ταχυτήτων. Αναλυτικά, παράλληλα με τις τιμές ανά έκδοση:

Advertisement
Advertisement

1.8 lt TSI 160ps                      €28.500
1.8 lt TSI 160ps DSG7           €31.100
2.0 lt TSI 210ps                      €37.700
2.0 lt TSI 210ps DSG6           €43.000
2.0 lt TSI BMT 140ps             €37.340
2.0 lt TSI BMT 140ps DSG6  €42.660