Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Ανανέωση για τις S-Class Coupe και Cabriolet

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για τις S-Class Coupe και Cabriolet

Mercedes Summer

Ανανέωση για τις S-Class Coupe και Cabriolet

Mercedes Summer

Λίγους μήνες μετά τη σεντάν έκδοση της S-Class, η Mercedes προχωράει σε περιορισμένη αισθητική ανανέωση για τις Coupe και Cabriolet εκδόσεις, τις οποίες θα δούμε στο περίπτερο της γερμανικής μάρκας στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα MY2018 εν λόγω μοντέλα λοιπόν, έχουν τροποποίηση στο σχεδιασμό των προφυλακτήρων εμπρός (με διαφορετικούς αεραγωγούς και χρωμιωμένο splitter στο κάτω μέρος) και πίσω, στην ύπαρξη χρωμιωμένης διπλής απόληξης της εξάτμισης, στο σχεδιασμό των φωτιστικών σωμάτων ενώ στα πίσω πλέον συναντάμε ως στάνταρ τεχνολογίας OLED.

Στο εσωτερικό έχουμε τρία νέα μακέτα χρωμάτων/υλικών, όμως οι βασικές αλλαγές δεν είναι αισθητικές αλλά… τεχνολογικές. Την παράσταση κλέβουν οι δύο νέες υψηλής ανάλυσης οθόνες 12.3 ιντσών, η μία πίσω από το τιμόνι και η άλλη στην κορυφή της κεντρικής κονσόλες. Ωστόσο καθώς βρίσκονται πίσω από την ίδια γυάλινη επιφάνεια, δίνουν την αίσθηση πως είναι μία ενιαία οθόνη που απλώνεται στο μισό ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Πλέον διαθέσιμη είναι η λειτουργία Energizing Comfort, ένα «πακέτο» που ελέγχει τον κλιματισμό, αλλάζει των εσωτερικό φωτισμό, ακόμα και τα… αρώματα ενώ επηρεάζει και τα καθίσματα αλλάζοντας τη θερμοκρασία τους και προσφέροντας «υπηρεσία» μασάζ. Έξι διαφορετικά προγράμματα είναι διαθέσιμα, κάθε ένα διαρκεί 10 λεπτά ενώ συνδυάζονται και με την κατάλληλη, διαλεγμένη από τη Mercedes μουσική.

2018-Mercedes-Benz-S-Class-Coupe-a640

Οι νέες S-Class Coupe & Cabriolet εφοδιάζονται με το νέο σύστημα infotainment COMAND, η τεχνολογική φαρέτρα στον τομέα της ασφάλειας εμπλουτίζεται με τα βελτιωμένα συστήματα Active Distance Assist Distronic και Active Steering Assist ενώ βελτιώσεις έγιναν και στο προαιρετικό σύστημα αναρτήσεων Magic Body Control.

Advertisement

2018-Mercedes-Benz-S-Class-Coupe-c640

Κάτω από το καπό η νέα επιλογή είναι του καινούριου V8 Biturbo στις εκδόσεις S 560 Coupé και S 560 Cabriolet, που είναι κατά 8% οικονομικότερος του κινητήρα που αντικαθιστά. Προσφέρει 469 άλογα και 71.4 kgm ροπής.

Advertisement

Αλλαγή έχουμε και στο όνομα της έκδοσης με τον V6 βενζινοκινητήρα απόδοσης 367 αλόγων, που πλέον απαντάει στο S 450 και εφοδιάζεται και με 9άρι G-Tronic κιβώτιο.

2018-Mercedes-Benz-S-Class-Cabriolet-c640tall 2018-Mercedes-Benz-S-Class-Cabriolet-d640tall 2018-Mercedes-Benz-S-Class-Cabriolet-a640tall 2018-Mercedes-Benz-S-Class-Cabriolet-b640tall