Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το VW up! GTI (τιμές)

Ελλάδα 22:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το VW up! GTI (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το VW up! GTI (τιμές)

ΑΓΟΡΑ

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου VW up! GTI στη χώρα μας, με το νέο «καυτό» μίνι να έρχεται ώστε να αποτελέσει το μικρότερο GTI μοντέλο της μάρκας. Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και ποιος είναι ο εξοπλισμός του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW up! GTI διατίθεται με 1.000άρη TSI (turbo) κινητήρα βενζίνης 110 ίππων ισχύος και 200 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει τελική ταχύτητα 195 km/h και 0-100 km/h σε 8.8 sec.

Παράλληλα, το μικρότερο GTI διαθέτει και αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησής του για πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, ενώ έχει χαμηλώσει και η απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ. σε σχέση με το «απλό» VW up!.

Στο πεδίο της εμφάνισης, το νέο VW up! GTI διαθέτει αρκετές «ενέσεις» δυναμισμού (πιο σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνά σπόιλερ, μάσκα με κόκκινη ρίγα, ζάντες 17 ιντσών, αεροτομή, μεγάλη απόληξη εξάτμισης), ενώ σπορ αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό (επενδύσεις καθισμάτων με καρό μοτίβο «GTI», σπορ τιμόνι με κόκκινες ραφές, λογότυπα «GTI», μαύρη επένδυση οροφής κ.α.).

Advertisement
Advertisement

up! GTI Times 640 (1)

Το νέο VW up! GTI κοστίζει στη χώρα μας 15.620 ευρώ στην 3θυρη έκδοσή του και 15.990 ευρώ για το 5θυρο. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης και εκτός των παραπάνω που αναφέραμε περιλαμβάνονται στάνταρ ESP με Hill Hold, 6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 5 ιντσών και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό.

VW up! GTI