Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Ελλάδα 3:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

ΝΕΑ

Carlex Mercedes-Benz Sprinter: Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

ΝΕΑ

Αν κάποιος θέλει να κάνει ένα οδικό ταξίδι στην απόλυτη πολυτέλεια σε ολόκληρη την Ευρώπη, τότε ξεχάστε το πίσω κάθισμα μιας Rolls-Royce ή της Mercedes-Benz Maybach S-Class και ανατρέξτε στο εξαιρετικά διαμορφωμένο Sprinter από την Carlex Design. Αυτό το πολυτελές van μοιάζει με ένα πολύ άνετο μέρος για να διανύσετε μακρινές αποστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Δεν υπάρχουν πολλά στο εξωτερικό που να δείχνουν ότι αυτό το Sprinter έχει μια τέτοια υπερβολική καμπίνα. Υπάρχουν λεπτομέρειες κυρίως χρωματικές που μπορούν να σε ψυλλιάσουν αλλά μέχρι εκεί. Η Carlex φαίνεται να αποθαρρύνει τους ανθρώπους να δίνουν προσοχή στο εξωτερικό του Sprinter, τοποθετώντας στο όχημα τάσια τροχών αντί για ένα ακριβό σύνολο ζαντών. Είναι συνειδητή επιλογή.

Mercedes-benz-sprinter-by-carlex-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, οι τέσσερις επιβαίνοντες μπορούν να απλώνονται σε βασιλικά αναπαυτικά καθίσματα, από καπιτονέ δέρμα παρακαλώ… Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα στηρίγματα βραχιόνων και τραπέζια δίσκων. Μια ψηλή κονσόλα χωρίζει κάθε ζεύγος καθισμάτων και διαθέτει μια γωνιακή ψηφιακή οθόνη για να απολαύσετε μια ταινία ή οποιαδήποτε άλλη ψυχαγωγία. Ο φωτισμός του περιβάλλοντος δημιουργεί ένα χαλαρωτικό χώρο στην καμπίνα. Εάν η διάθεση το επιτρέπει, υπάρχει και ένα μπαρ πίσω εκεί.

Mercedes-benz-sprinter-by-carlex-tsiro-640-1

Ενώ οι επιβάτες διασκεδάζουν, ο οδηγός απολαμβάνει την πολυτέλεια. Όπως και στο πίσω μέρος, τα καθίσματα διαθέτουν καφέ διαμαντένιο δέρμα. Υπάρχουν ταιριαστά πινελιές στο ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Η Carlex χρησιμοποιεί επίσης πιο σκούρο δέρμα για τα κάτω τμήματα του ταμπλό και για τις χειρολαβές. Μια πανέμορφη, ξύλινη κεντρική κονσόλα χωρίζει τα καθίσματα.

Advertisement

Mercedes-benz-sprinter-by-carlex-tsiro-640-2

Η Carlex μεταμόρφωσε ένα άλλο Sprinter σε κινητό γραφείο νωρίτερα αυτό το έτος. Εκείνο που είχε επίσης χαρακτηριστεί από ένα πιο εκλεπτυσμένο εξωτερικό με χρυσούς τροχούς και παρόμοιο πλούσιο εσωτερικό.

Advertisement