Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα αλλάξει όνομα η Force India;

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα αλλάξει όνομα η Force India;

FORMULA 1

Θα αλλάξει όνομα η Force India;

FORMULA 1

Το σενάριο να αλλάξει επίσημο όνομα η Sahara Force India F1 Team ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό. Αρχικά λόγω πιθανής εξαγοράς με τον πάλαι ποτέ κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ, Bernie Ecclestone, να παρουσιάζεται ως υποψήφιος αγοραστής. Αυτό το ενδεχόμενο ατόνησε, όχι όμως η πιθανότητα αλλαγής ονόματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η διοίκηση της ινδικής ομάδας σκέφτεται να αφαιρέσει από το επίσημο όνομά της το «India». Όχι λοιπόν επειδή δεν θα έχει δεσμούς με την ασιατική χώρα αλλά επειδή θέλει να έχει μία πιο ουδέτερη, πιο διεθνή εικόνα. Πράγμα που ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τη στάση χορηγών αλλά και του κοινού.

Παρότι η ομάδα με έδρα στο Σίλβερστοουν έχει «καπαρώσει» διάφορα ονόματα, στην pole position βρίσκεται το «Force One». Το αν θα υπάρξει αλλαγή και ποια θα είναι αυτή, δεν θα το μάθουμε άμεσα.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Force India στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, όλα είναι ακόμα ανοιχτά στο συγκεκριμένο ζήτημα κι αν τελικά υπάρξει αλλαγή, αυτή θα ανακοινωθεί λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του μονοθεσίου της ινδικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018.

Οι δοκιμές εξέλιξης αρχίζουν στις 26 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και η παρουσίαση αυτή αναμένεται μερικά 24ωρα νωρίτερα. Αναλυτικά το έως τώρα πρόγραμμα των παρουσιάσεων:

Ομάδα Μονοθέσιο Ημερομηνία
Ferrari ; 22/2 Online
Mercedes W09 22/2 Σίλβερστοουν
McLaren MCL33 23/2 Βαρκελώνη;
Toro Rosso STR13 25/2 Βαρκελώνη