Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στη Renault F1 o Sainz, ντόμινο εξελίξεων!

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Renault F1 o Sainz, ντόμινο εξελίξεων!

FORMULA 1

Στη Renault F1 o Sainz, ντόμινο εξελίξεων!

FORMULA 1

Το ντόμινο εξελίξεων στον μαγικό κόσμο της Formula 1 φαίνεται πως ξεκίνησε αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Carlos Sainz Jr υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Renault F1! Μία εξέλιξη που προεξοφλεί τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε στη γαλλική εταιρεία, τη McLaren, τη Honda και τη Scuderia Toro Rosso.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα πράγματα έχουν λοιπόν ως εξής: ο Ισπανός μετακινείται από την ιταλική ομάδα στη γαλλική, από το Grand Prix Μαλαισίας που διεξάγεται την 1η Οκτωβρίου και αντικαθιστά τον ανεπαρκή Jolyon Palmer. Τη θέση του στο πλευρό του Daniil Kvyat στην Toro Rosso θα πάρει για το υπόλοιπο της σεζόν ο προερχόμενος από τη Red Bull Junior Team, Pierre Gasly.

Όμως αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως η συμφωνία επιτεύχθηκε, έτσι η McLaren θα χρησιμοποιεί το 2018 υβριδικές μηχανές της Renault ενώ η Honda θα προμηθεύει την STR! Παράλληλα, η ομάδα με έδρα τη Φαένζα θα προμηθεύεται κιβώτια ταχυτήτων από τη McLaren ενώ την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θα πρέπει λογικά να δώσει ένα κόκπιτ στον προστατευόμενο της Honda, Nobuharu Matsushita, εφόσον όμως ο Ιάπωνας καταφέρει στο υπόλοιπο της σεζόν της Formula 2 να συγκεντρώσει τους απαιτούμενους πόντους στην αγωνιστική του λισάνς.

Advertisement
Advertisement

alonso-spa17-pirelli-b640Άρα λογικά θα μείνει και ο Fernando Alonso στη McLaren

Η επισημοποίηση όλου αυτού του ντόμινο αναμένεται πριν το Grand Prix Σιγκαπούρης που διεξάγεται την επόμενη Κυριακή.