Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μόνο μέσω… Massa στη Mercedes o Bottas!

Ελλάδα 6:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μόνο μέσω… Massa στη Mercedes o Bottas!

FORMULA 1

Μόνο μέσω… Massa στη Mercedes o Bottas!

FORMULA 1

Ένα τρελό σενάριο αποκτά σιγά-σιγά σάρκα και οστά, αναφέρθηκε πρώτα από τη γαλλική L’Equipe, επιβεβαιώθηκε από το BBC και σύμφωνα και με το δικό μας ρεπορτάζ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Αυτό θέλει τον Felipe Massa να επιστρέφει στη Formula 1, πριν καλά-καλά την αφήσει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί το κλειδί σε ενδεχόμενη συμφωνία ανάμεσα στη Mercedes και τη Williams για τη μεταγραφή του Valtteri Bottas. Παρότι οι Γερμανοί ήθελαν και θέλουν να προβιβάσουν το δικό τους παιδί, τον Pascal Wehrlein, όπως γράφουμε εδώ και μέρες οι σχέσεις του Toto Wolff με την ομάδα του Sir Frank και κυρίως με τον Bottas, κάνουν τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων των ασημί βελών να επιμένει τόσο για τον Φινλανδό.

Βέβαια ακόμα όλα αυτά αφορούν ένα παζλ τα κομμάτια του οποίου ακόμα απέχουν αρκετά από το να ενωθούν. Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Wolff θα περάσει το δικό του στη Mercedes, το ίδιο κι αν τελικά η οικογένεια Massa θα πειστεί να βάλει σε αναμονή το project «αντίο F1». Γιατί ως γνωστόν, τόσο σημαντικές αποφάσεις, συνήθως περνάνε από τη… γυναίκα του σπιτιού!

Advertisement
Advertisement

massa-monza14-d640

Πάντως για τον Massa αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή αφού οι οικογένεια Stroll επενδύει σημαντικά στην ομάδα και ειδικά αν όντως μεταπηδήσει σε αυτή ο Paddy Lowe, η Williams θα μπει ξανά σε ανοδική ρότα.

Το μόνο σίγουρο σε όλη αυτή τη σπαζοκεφαλιά, είναι πως ο Bottas θέλει σαν τρελός να βρεθεί στους πρωταθλητές και να αρχίσει να διεκδικεί νίκες και τίτλους. Τέλος, θετική σε αυτό είναι και η Martini, ο βασικός δηλαδή χορηγός της Williams, που θέλει τουλάχιστον έναν έμπειρο οδηγό με τον οποίο να συνδέσει το όνομά της.