Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Usher στην AMG!

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Usher στην AMG!

ΝΕΑ

O Usher στην AMG!

ΝΕΑ

Είναι παγκοσμίως γνωστός τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός αλλά και μεγάλος λάτρης της Mercedes-Benz. Ο λόγος για τον Usher που δείχνει ολοένα και μεγαλύτερη αγάπη για τη γερμανική μάρκα. Όχι μόνο ως πρωταγωνιστής στη διαφήμιση της CLA που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Superbowl στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά και ως… περήφανος κάτοχος μοντέλων της. Η οικογένεια του έχει ένα Sprinter, ο ίδιος έχει μία CLS63 AMG ενώ σύντομα θα είναι έτοιμη και η SLS AMG την οποία έχει παραγγείλει!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, ως παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης, βρήκε τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση στη διαδικασία κατασκευής του νέου του αυτοκινήτου. Βρέθηκε λοιπόν στις εγκαταστάσεις της AMG στο Αφάλτερμπαχ της Γερμανίας όπου παρακολούθησε και μάλιστα συμμετείχε κιόλας στη διαδικασία συναρμολόγησης του κινητήρα των οποίο θα απολαμβάνει σε λίγο καιρό!

Ο «ξεχωριστός» αυτός καλεσμένος του παρακλαδιού επιδόσεων της Mercedes-Benz, ολοκλήρωσε την ήμερα… απόλαυσης, με τη δυνατότητα να οδηγήσει την A45 AMG πολύ πριν τους κοινούς θνητούς!

Δεν γνωστοποιήθηκε αν ο 34χρονος παρήγγειλε κι αυτή, μόνο πως απόλαυσε την οδηγική εμπειρία όπως άλλωστε και την ενεργή του συμμετοχή στη διαδικασία συναρμολόγησης του κινητήρα του μελλοντικού του αυτοκινήτου.
[nggallery id=2077]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement