Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το Quadro QV3 με προσφορά 3000 ευρώ

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Quadro QV3 με προσφορά 3000 ευρώ

NEWSMOTO

Το Quadro QV3 με προσφορά 3000 ευρώ

NEWSMOTO

Περιμένοντας την Black Friday (στις 29 Νοεμβρίου) η Γκοργκόλης Α.Ε. με τη συνεργασία της Quadro ξεκινούν μία ιδιαίτερη προσφορά στον χώρο της μοτοσυκλέτας για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε.

Advertisement
Advertisement

 

Το QV3 είναι το τρίτροχο scooter με κινητήρα 346 κ.εκ., αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29 ίππων (ανήκει στην κλάση L5e) και μπορεί, στη χώρα μας, να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου (αν έχει εκδοθεί έως 18/01/2013).

Advertisement
Advertisement

Το υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System), αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και  δεν αφαιρεί την απόλαυση από την οδική συμπεριφορά. Το «HTS» επιτρέπει και στους δύο εμπρόσθιους τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οδηγική εμπειρία.

Έτσι εξασφαλίζει μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια δρόμου και λακκούβες, ράγες, ξαφνικά εμπόδια κτλ.).  O μηχανισμός κλίσης επιτρέπει στο όχημα να αποδίδει τα μέγιστα σε απόδοση και άνεση, προσφέροντας ευχαρίστηση οδηγώντας με αίσθημα ασφάλειας.

Advertisement

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα QV3, το τρίτροχο scooter, είναι η στιγμή καθώς υπάρχει έκπτωση 3.000 ευρώ. Έτσι από 7.690 ευρώ, μπορείτε να το αγοράσετε μόνο με 4.690 ευρώ. Οι προπαραγγελίες άρχισαν με την προσφορά να ισχύει για τους 24 πρώτους που παραγγείλουν το QV3 σε ένα από τα 3 χρώματα Mat Grey, Red και White. Η παράδοση θα γίνει την Παρασκευή 29/11 Black Friday.

 

Advertisement