Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο VW Polo SUV για το 2018

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο VW Polo SUV για το 2018

ΝΕΑ

Νέο VW Polo SUV για το 2018

ΝΕΑ

Διπλή επίθεση από τη VW φέτος στα compact SUV, αφού εκτός από το νέο T-Roc που λανσάρεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει και το μικρότερο νέο της SUV που θα βασιστεί στο Polo. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Το νέο SUV της VW θα ονομαστεί πιθανότατα T-Cross και σε σχέση με το Polo στο οποίο θα βασιστεί (πάτωμα, μηχανικά μέρη, εσωτερικό), θα έχει και πολλά κοινά με το πρωτότυπο T-Cross Breeze Concept, που είχε παρουσιάσει η εταιρεία τον Μάρτιο του 2016 (χωρίς βέβαια την υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή).

Advertisement
Advertisement

Το μήκος του αμαξώματος του νέου T-Cross αναμένεται να ξεπερνά ελαφρώς τα 4,1 μέτρα. Οι κινητήρες του θα είναι μοτέρ βενζίνης turbo (TSI) 1,0 και 1,5 λίτρων, αλλά και ο 1.600άρης TDI πετρελαιοκινητήρας της VW. Θα υπάρξουν εκδόσεις με μηχανικό ή αυτόματο (DSG) κιβώτιο, ενώ πιθανότατα δεν θα είναι δυνατή η επιλογή τετρακίνητης έκδοσης.

Περισσότερα για το νέο VW T-Cross θα γνωρίζουμε μέσα στους επόμενους μήνες όταν και το νέο μικρό SUV αποκαλυφθεί επίσημα από τη VW. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι το νέο μοντέλο έχει ήδη «αδερφάκι» μέσα στους κόλπους του VW Group, το SEAT Arona, ενώ αργότερα θα υπάρξει και ένα αντίστοιχο μοντέλο από την πλευρά της Skoda.

Die neue Volkswagen Studie T-Cross Breeze Die neue Volkswagen Studie T-Cross Breeze

Advertisement
Advertisement