Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα περιορισμένης παραγωγής BMW M4 Cabrio 30 Jahre

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα περιορισμένης παραγωγής BMW M4 Cabrio 30 Jahre

ΝΕΑ

Νέα περιορισμένης παραγωγής BMW M4 Cabrio 30 Jahre

ΝΕΑ

Θέλοντας να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη στιγμή που η BMW M δημιούργησε ένα κάμπριο μοντέλο, η γερμανική μάρκα παρουσιάζει μια νέα, ειδική limited έκδοση της BMW M4 Cabrio. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση της BMW M4 Cabrio ονομάζεται 30 Jahre (30 χρόνια) και διατίθεται αποκλειστικά σε 2 χρώματα, το μπλε Macao και το κίτρινο Mandarin II. Παράλληλα στο αμάξωμά της διαθέτει ειδικές επενδύσεις BMW Individual High Gloss Shadoq Line στη γρίλια, τους πλαϊνούς αεραγωγούς και τα λογότυπα, ενώ διαθέτει και ειδικής σχεδίασης ματ γκρι ζάντες 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό, τα αυτοκίνητα με την μπλε Macao βαφή συνοδεύονται με επενδύσεις καθισμάτων με δέρμα Merino σε μαύρο/μπλε ή μαύρο/ασημί χρωματισμό και αντίστοιχες ραφές, ενώ αυτά με την κίτρινη Mandarin II βαφή έχουν επένδυση με δέρμα Merino σε μαύρο χρώμα και με κίτρινες ραφές. Επίσης, στο εσωτερικό των νέων εκδόσεων συναντούμε επενδύσεις από ανθρακονήματα, αριθμημένη πλακέτα παραγωγής και αναγραφή «30 Jahre Edition» στα σπόιλερ.

M4 Cabrio 30 640 (3)

Advertisement
Advertisement

Όλες οι BMW M4 Cabrio 30 Jahre έρχονται στάνταρ με το πακέτο M Competition, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αύξηση της ισχύος στους 450 ίππους του 3λιτρου TwinPower Turbo κινητήρα, αλλά και πιο γρήγορη κρεμαγιέρα και ενεργή M ανάρτηση. Επίσης διαθέτουν το ενεργό διαφορικό της BMW M καθώς και εξάτμιση M Sport.

H BMW θα κατασκευάσει τη νέα Μ4 Cabrio 30 Jahre σε μόνο 300 μονάδες παγκοσμίως, κάθε μια εκ των οποίων θα φέρει όπως προείπαμε και την απαραίτητη αρίθμηση παραγωγής.

M4 Cabrio 30 640 (1)