Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία διαφορετική προσέγγιση της TopCar για τη BMW X6

Ελλάδα 4:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία διαφορετική προσέγγιση της TopCar για τη BMW X6

ΝΕΑ

Μία διαφορετική προσέγγιση της TopCar για τη BMW X6

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος TopCar παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τη BMW X6, που αν μη τι άλλο την κάνει να φαντάζει εξωπραγματική, χάρη στο εντυπωσιακό αεροδυναμικό πακέτο και τον μοναδικό της χρωματισμό.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για μία τρομερά ενδιαφέρουσα πρόταση βελτίωσης, η οποία αποτελεί το τροποποιημένο alter ego της τρομερής από μόνης της, BMW Χ6 Μ. Για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο οπτικό αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της ΤopCar συνεργάστηκαν  με τη γερμανική εταιρεία Lumma Design, η οποία έβαλε το χεράκι της, τουλάχιστον σε ότι αφορά την εξωτερική βαφή, με το μεταλλικό χρώμα Amethyst, το οποίο προέρχεται από την χρωματική παλέτα της Porsche.

lumma-clr-bmw-x6-r-by-topcar (2)-chariatis-530

Με ένα bodykit που την κάνει αρκετά πιο επιθετική και εντυπωσιακή από την εργοστασιακή έκδοση, που φυσικά περιλαμβάνει προφυλακτήρες, αεροτομή, φουσκωμένα φτερά, diffuser και νέα sideskirts, η συγκεκριμένη X6 σίγουρα θα προσελκύσει το βλέμμα όποιου την κοιτάξει. Τόσο οι 22άρες ζάντες της, όσο και η τετραπλή, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση απλά ενισχύουν τον θαυμασμό που προκαλεί το αυτοκίνητο οπτικά, ενώ ο κινητήρας φροντίζει να εξιτάρει εξίσου.

Advertisement

lumma-clr-bmw-x6-r-by-topcar (1)-chariatis-640

Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον V8 biturbo κινητήρα των 4,4 λίτρων, ο οποίος με τις ανάλογες περιποιήσεις αποδίδει πάνω από 750 ίππους και 99,9 kgm, με αποτέλεσμα η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 km/h, όντας ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τη νέα Lamborghini Urus.

Advertisement