Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Η γκάμα ζαντών του VW Polo

Ελλάδα 2:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η γκάμα ζαντών του VW Polo

VW POLO

Η γκάμα ζαντών του VW Polo

VW POLO

Είναι φορές που οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά τουλάχιστον αισθητικά. Σε ότι αφορά στην αυτοκίνηση, μία από αυτές τις λεπτομέρειες αφορά τα τέσσερα σημεία επαφής του οχήματος με το δρόμο – τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Έτσι και στο νέο Polo, στο οποίο η Volkswagen έχει φροντίσει να προσφέρει ευρεία γκάμα ζαντών, για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις και τη διαφορετική αισθητική των πελατών της. Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές.

Η έκδοση Trendline περιλαμβάνει ατσάλινες ζάντες 15’’ στον βασικό εξοπλισμό, ενώ η έκδοση Comfortline διατίθεται με ζάντες ελαφρού κράματος «Seyne» 15 ιντσών. Προαιρετικά διατίθενται οι ζάντες ελαφρού κράματος «Sassari», που είναι επίσης 15 ιντσών, σε απόχρωση Ασημί Brilliant αλλά και σε μαύρη απόχρωση με σχεδιασμό που προσδίδει μια πολύ δυναμική εμφάνιση στο Polo.

Oι ζάντες ελαφρού κράματος 16’’ τύπου «Torsby», σε μαύρη απόχρωση, ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του Polo Highline. Για τις εκδόσεις Comfortline και Highline διατίθεται επιπλέον:  οι κομψές «Las Minas» (16’’) σε απόχρωση Ασημί Brilliant ή Ασημί Adamantium, και οι εντυπωσιακές «Pamplona» (17’’) με πέντε διπλές ακτίνες σε Ασημί Glam ή Ασημί Adamantium, που διατίθενται μόνο για την έκδοση Polo Highline.

Advertisement
Advertisement

polo-2017-zantes640

Και αν σας αρέσει να ζείτε τη ζωή έντονα, τότε μπορείτε να επιλέξετε τις ζάντες αλουμινίου «Sebring» με γυαλισμένη ασημί επιφάνεια, σχεδιασμένες από την Volkswagen R GmbH. Οι ζάντες αλουμινίου ταιριάζουν ιδανικά με τις ακμές των ακτίνων και διατίθενται αποκλειστικά και σε μαύρη απόχρωση με το πακέτο εξοπλισμού «Black Style».

Τέλος, οι 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος «Bonneville», επίσης από την Volkswagen R GmbH, διατίθενται επίσης για την έκδοση Highline και ξεχωρίζουν για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.