Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζει το σκεπτικό για τα minivan η VW

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει το σκεπτικό για τα minivan η VW

ΝΕΑ

Αλλάζει το σκεπτικό για τα minivan η VW

ΝΕΑ

Σε περίπου τρία χρόνια, η Volkswagen φέρεται ότι σκοπεύει να αναθεωρήσει τη γκάμα των van της στην Ευρώπη, αφαιρώντας τόσο τα Golf Sportsvan και Touran από την σειρά και αντικαθιστώντας τα με ένα κομψό, μικρό minivan που θα λέγεται Variosport. Αναμένουμε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι περιγραφές του φανερώνουν ένα παρόμοιο σχήμα με τις τρεις εκδόσεις του πρόσφατα αποκαλυπτόμενου VW I.D. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που προέκυψαν από την Γερμανία, η φίρμα βλέπει την αποδυνάμωση των minivan στην αγορά της Ευρώπης και η αυτοκινητοβιομηχανία αναλαμβάνει την κατάλληλη δράση γι αυτό το λόγο.

Το Variosport υποτίθεται ότι δίνει έμφαση στο στιλ, ενσωματώνοντας μια αρχιτεκτονική οροφή η οποία παραπέμπει σε coupe οχήματα. Θα υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων προκειμένου να μεταφέρουν άνετα επτά ενήλικους επιβάτες. Σε αντίθεση με πολλά άλλα minivan, το μοντέλο θα χρησιμοποιήσει το συμβατικό άνοιγμα θυρών, μαζί με μια πιο παραδοσιακή εξωτερική σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες όπως όλα δείχνουν θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας πλούσιας γκάμας μηχανικών συνόλων, η οποία θα αποτελείται  από υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες 1,5 ή 2,0 λίτρων, ενώ θα υπάρχει επίσης μια υβριδική plug-in έκδοση.