Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Με ποια αυτοκίνητα πάνε οι οδηγοί στους αγώνες;

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Με ποια αυτοκίνητα πάνε οι οδηγοί στους αγώνες;

FORMULA 1

F1: Με ποια αυτοκίνητα πάνε οι οδηγοί στους αγώνες;

FORMULA 1

Έχουμε συνηθίσει τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος να… δαμάζουν τα θηρία των 1000+ ίππων στις πιο απαιτητικές πίστες του κόσμου. Ποιο αυτοκίνητο επιλέγει ο καθένας, όμως, για να φτάσει στην πίστα;

Advertisement
Advertisement

Βλέπετε, οι Verstappen, Leclerc και Hamilton αυτού του κόσμου είναι και εκείνοι αναγκασμένοι να επιλέγουν πιο “συμβατικές” λύσεις για να κυκλοφορούν στους δημόσιους δρόμους. Εντάξει, ίσως, όχι και τόσο συμβατικές.

Ο φωτογραφικός φακός του AMuS βρέθηκε στο πάρκινγκ του Hungaroring και απαθανάτισε τα αυτοκίνητα με τα οποίο οι οδηγοί και τα αφεντικά της F1 πηγαίνουν στην “δουλειά” τους. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι εταιρικά. Δεν λείπουν, όμως, κάποιες πιο προσωπικές πινελιές σε ορισμένες περιπτώσεις.

Oracle Red Bull Racing

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Honda να εγκατέλειψε την F1, όχι όμως και την Red Bull. Ο Max και ο Checo πάνε στους αγώνες με το Honda Civic Type R, με ισχύ άνω των 300 ίππων.

Από την άλλη, το αφεντικό τους, Christian Horner επιλέγει το πιο οικογενειακό VW Arteon.

Scuderia Ferrari

Advertisement

Η τύχη του να οδηγεί κανείς για την Ferrari. Το εταιρικό του αυτοκίνητο θα είναι επίσης Ferrari. Στις περιπτώσεις των Leclerc-Sainz πρόκειται για τις Ferrari Roma με ισχύ 612 ίππων.

Advertisement

Αντιθέτως, η επιλογή του επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto ήταν λίγο πιο “συμβατική”. Ο Ιταλός πήγε στο Hungaroring με το SUV, Stelvio της Alfa Romeo.

Lewis Hamilton

Advertisement

Η ηλεκτρική Mercedes EQE 350+ ήταν στην διάθεση του Lewis Hamilton για το ουγγρικό Grand Prix. Άγνωστο αν την χρησιμοποίησε τελικά.

McLaren Racing

Η επιλογή του Ricciardo -αριστερά- φαντάζει λογική, μιας και η Mercedes παρέχει τις PU στην McLaren. Όμως, ο Norris φαίνεται να προτιμά (όπως και ο Binotto πιο πάνω) το SUV της Alfa Romeo.

Zhou Guanyu

Alfa Romeo οδηγεί και ο Zhou Guanyu προφανώς. Και συγκεκριμένα την Giulia.

Σε ποιον ανήκει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο; Αν είπατε Toto Wolff, χάσατε. Η εικονιζόμενη AMG S 63 ανήκει στον Guenther Steiner.

BWT Alpine F1

Και όμως. Οι Alonso και Ocon πηγαίνουν με τα εικονιζόμενα Espace στις πίστες.

Stefano Domenicali 

Όπως και όλα τα στελέχη των F1 και FIA, έτσι και ο Stefano Domenicali πηγαίνει με Mercedes στους αγώνες. Η κενή θέση δίπλα ανήκει στον Ross Brawn ο οποίος μάλλον ξεκίνησε νωρίτερα τις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso: Πώς έβαλε φωτιά στη silly season της F1
Επίσημο: Φεύγει ο Ricciardo, έρχεται ο Piastri στην McLaren
F1: Όταν ο γιος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα (+video)