Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Stelvio στις υπηρεσίες της τροχαίας

Ελλάδα 15:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Alfa Romeo Stelvio στις υπηρεσίες της τροχαίας

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Stelvio στις υπηρεσίες της τροχαίας

ΝΕΑ

Φυσικά δεν μιλάμε για την εγχώρια τροχαία, μήτε για την ιταλική, αλλά για της Ισπανίας, της οποίας ο στόλος ενισχύθηκε με 301 νέες Alfa Romeo Stelvio.

Advertisement
Advertisement

Η ισπανική τροχαία (Agrupación de Tráfico de la Guardia Civil) έλαβε το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά, εντάσσοντας στο δυναμικό της 301 νέες Alfa Romeo Stelvio, οι οποίες θα υπηρετήσουν με κύριο πεδίο δράσης τους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας της χώρας.

Η επιλογή του νέου οχήματος πραγματοποιήθηκε μετά από δημόσιο διαγωνισμό, όπου η Alfa Stelvio 2.2TD 190hp Q4 επικράτησε λαμβάνοντας τη μέγιστη βαθμολογία στα τεχνικά και οικονομικά κριτήρια που είχαν τεθεί.

Σε σχέση με τις συμβατικές Stelvio, εκείνες της Ισπανικής Τροχαίας έχουν εφοδιαστεί επιπλέον με «φάρο» τεχνολογίας LED, ψηφιακά συστήματα τηλεπικοινωνίας και αναδιπλούμενο πάνελ μηνυμάτων που επιτρέπει την ενημέρωση/προειδοποίηση των οδηγών για πιθανά περιστατικά που μπορεί να συμβούν στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Τα σώματα ασφαλείας της Ισπανίας διατηρούν μια διαχρονική σχέση με τα μοντέλα της Alfa Romeo και ιδιαίτερα τις τετρακίνητες εκδόσεις τους, αφού πριν τις νέες Stelvio Q4, τις υπηρεσίες τους έχουν προσφέρει αρχικά η 156 Crosswagon Q4 και στη συνέχεια και η 159 Q4.

Εκτός από την Ισπανία, χάρη στις υψηλές τους δυνατότητες οι σύγχρονες Alfa Romeo Giulia και Stelvio υπηρετούν και σε άλλες μέρη της γης, όπως η Ρουμανία, το Εμιράτο του Ντουμπάι και βέβαια η Ιταλία.

Advertisement

Το νέο απόκτημα της Ισπανικής Τροχαίας εφοδιάζεται με έναν αποδοτικό κινητήρα Turbo Diesel απόδοσης 190 ίππων και 450Nm ροπής, ο οποίος συνεργάζεται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης Q4.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περιπολικά: Το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS στην ΕΛ.ΑΣ
Αυτά είναι τα νέα περιπολικά που απέκτησε η ΕΛΑΣ
Το νέο περιπολικό των 48.000 ευρώ της ΕΛΑΣ (+video)