Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα αυτοκίνητα που αξίζει να περιμένεις

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα αυτοκίνητα που αξίζει να περιμένεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Τα αυτοκίνητα που αξίζει να περιμένεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Με μόλις 2 μήνες να απομένουν για το τέλος της χρονιάς, υπάρχουν ακόμη αρκετά μοντέλα που ξεκινούν αυτές το διάστημα το λανσάρισμά τους στη χώρα μας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το έτος. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Audi A1

Το νέο Audi A1 θα λανσαριστεί μέχρι τα τέλη του έτους με πιο δυναμική εμφάνιση, hi-tech εσωτερικό, αλλά και turbo μοτέρ βενζίνης από 95 έως 200 ίππους.

Audi Q3

Advertisement
Advertisement

Η 2η γενιά του Audi Q3 έρχεται πιο δυναμική σχεδιαστικά, γεμάτη προηγμένες τεχνολογίες, αλλά και με 4Χ2 ή 4Χ4 εκδόσεις.

Audi SQ2

Το Audi Q2 θα αποκτήσει και αυτό μια «καυτή» έκδοση, με το νέο Audi SQ2 να διαθέτει 300 άλογα για γρήγορες επιδόσεις.

Advertisement

BMW Σειρά 8

Ξεκινάει σε λίγο διάστημα η διάθεση στη χώρα μας της νέας BMW Σειρά 8, του καινούργιου κορυφαίου κουπέ της γερμανικής φίρμας.

Advertisement

bmw-8-series-2018-a 640

BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 αποκτά «ανοικτή» έκδοση και εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση, την ποιότητα και την υψηλή του τεχνολογία.

Advertisement

Citroen C5 Aircross

Με πολύ μοντέρνα εμφάνιση, εντυπωσιακό εσωτερικό και κινητήρες turbo από 130 έως και 180 ίππους, το νέο C5 Aircross είναι το νέο SUV της Citroen.

Citroen-C5-Aircross-b640

DS 7 Crossback

Στην κορυφή της γκάμας της γαλλικής DS τοποθετείται το νέο και άκρως εντυπωσιακό SUV, DS 7 Crossback.

Honda HR-V facelift

Το compact SUV της Honda έρχεται με «φρεσκαρισμένη» εμφάνιση, τονισμένη ποιότητα στο εσωτερικό, αλλά και με νέο 1.500άρη turbo i-VTEC κινητήρα.

Hyundai Tucson facelift

Το Hyundai Tucson ανανεώνεται αποκτώντας πιο δυναμική εμφάνιση, ένα ακόμη πιο ποιοτικό εσωτερικό, αλλά και μοτέρ βενζίνης και diesel με χωρητικότητα από 1.6 lt.

Jeep Renegade facelift

Ανανέωση και για το Jeep Renegade, το οποίο λαμβάνει επιπλέον δύο νέους turbo κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.3 lt. με απόδοση έως και 180 ίππων.

Renegade

Nissan Qashqai 1.3 turbo

Η Nissan αλλάζει τα μοτέρ βενζίνης του Qashqai και προσφέρει πλέον τον νέο 1.300άρη turbo με 140 και 160 ίππους.

Opel Corsa GSi

Με 1.400άρη turbo κινητήρα 150 ίππων και σπορτίφ στήσιμο, το νέο Opel Corsa GSi είναι η νέα «hot» έκδοση του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου.

Opel Combo Life

To νέο Opel Combo Life προσφέρει τονισμένη πρακτικότητα, άνετους χώρους για 5 έως 7 επιβάτες, αλλά και κινητήρες βενζίνης ή diesel με ισχύ έως 130 ίππους.

Peugeot 508

Το νέο μεσαίο Peugeot 508 διαθέτει μια δυναμική σχεδίαση 4θυρου κουπέ, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων από 130 έως και 225 ίππων.

508-new-2

Skoda Fabia facelift

Η Skoda Fabia ανανεώνεται και αλλάζει στα σημεία την εμφάνισή της και το εσωτερικό. Τα μοτέρ είναι μόνο βενζινοκινητήρες, από 60 έως και 110 ίππους.

Skoda Karoq Scout

Με στάνταρ τετρακίνηση και περιπετειώδη εμφάνιση, το νέο Karoq Scout θα αποτελέσει την πιο off road έκδοση του μικρομεσαίου SUV της Skoda.

Suzuki Vitara facelift

Ξεκίνησε αυτές τις ημέρες το λανσάρισμα του ανανεωμένου Suzuki Vitara, που θα φέρει μοτέρ turbo βενζίνης 1.0 και 1.4 lt. σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις.

Vitara Times (4)